febe fejlec lekerekitett

A FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2015. április 12-én (vasárnap) 17 órakor különjáratú autóbuszt indít Budapestre. A Karinthy Színházban (1115 Budapest, Bartók Béla út 130.) a 19 órakor kezdődő Vaszary Gábor: KLOTILD NÉNI bohózatot három felvonásban nézzük meg.

Főbb szerepeket játsszák: Miller Zoltán, Pápai Erika, Szacsvay László, Csere László, Egri Kati, Marton Róbert, Bozó Andrea, Mihályi Győző, Eke Angéla, Szűcs Péter Pál és Németh Gábor.

Rendező: Karinthy Márton
Klotild néni finom és kulturált, idős nagynéni. Senki sem ismeri túl jól. De mindenki rá hivatkozik. Főleg a randevúkra surranó ravasz házastársak. A Klotild néni a magyar komédiák fergeteges fajtájához tartozik. Leginkább Feydeau komédiáinak világára emlékeztet. Mégis jellegzetesen magyar és jellegzetesen pesti bohózat. Szereplői úgy keverednek kínos szituációba, hogy közben alig veszik észre: az életük is kátyúba került. Megpróbálnak kiverekedni a kényes helyzetekből, de csak egyre mélyebb félreértések ingoványába süllyednek.  Legyen elég annyi, hogy Klotild néni a végére mindent megold. Vagy éppen semmit. Nézőpont kérdése az egész.

Az előadásra útiköltséggel együtt 4950,- Ft/db, 4.450,- Ft/db áron tudunk I. és II. helyosztályú jegyet biztosítani. Jelentkezni Tóth Tibornál a +36/30-337-3336 vagy este a 06-57-422-871 telefonszámokon lehet.

Tóth Tibor