PostHeaderIcon Köszöntjük weblapunkon

PostHeaderIcon Színházi szervezés

            Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2017. február 19-én (vasárnap) délelőtt 8 óra 30 perckor Jászberényből induló 9 órakor Jászfényszarun Városháza előtti gyülekezéssel kifelé haladvaHatvanon át, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre Erkel színházba (1087. Budapest, II. János Pál pápa tér 30.) Vajdahunyad bérlet – 1. előadás Gaetano Donizetti- Glovanni Ruffini: Don Pasquale vígopera három felvonásban megnézni.

 

PostHeaderIcon Színházi szervezés

   Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében MÁTÉ PÉTER EMLÉKKONCERTRE 2017. február 4-én (szombat) du. 18 órakor Jászberényből induló Fehér János különjáratú autóbuszára Jászfényszarun a Városháza előtti gyülekezéssel, 18 óra 30 perckor kifelé haladva a buszmegállókban megállva Hatvanon át a Budapesti Kongresszusi Központba megyünk.

 

PostHeaderIcon FÉBE XXIV. Jótékonysági műsoros est és bál

febe bal elozetes

   Egyesületünk 2017. február 18-án (szombaton) este 18 órai kezdettel, XXIV. alkalommal rendez zártkörű jótékonysági műsoros estet és bált, melyre Önt és kedves családját tisztelettel meghívjuk.

A rendezvény tiszta bevétele a „Jászfényszaruért” Alapítvány céljait és az ez évi egyesületi programok megvalósítását szolgálja.

A rendezvény fővédnöke: Szabó László, a Jászberényi Katolikus Liska József Középiskola igazgatója.

A rendezvény díszvendége: Csikós Miklós jászkapitány.

A rendezvény műsorvezető: Solti Lilla MTVA külpolitikai szerkesztője

A műsorban fellépnek:       Borbély Brigitta, Hompok Tamás, Németh Gábor a Ráadás Társulat tagjai, a Madách Színház fiatalművészei

A műsort vacsora követi: A vacsora Vágó Tibor specialitásai: Sonkás palacsinta sajtmártással, csirkemell mandulás panírban, ínyenc borjúragu, vegyes köret, tejszínes erdei gyümölcsös kocka. Pogácsa, ásványvíz.

A nyitótáncot bemutatják a Lehel-Melody TSE tagjai, a táncot betanította Molnár Anna táncpedagógus.

A báli zenét a budapesti BULI VAN BAND zenekar szolgáltatja.

Éjfélkor tombolasorsolásra, bál szépe és udvarhölgyei cím átadására kerül sor.

Az utolsó keringőt a zenekar 03 órakor játssza.

Meghívó>

 

PostHeaderIcon Születésnapi ajándék verses CD lemez bemutató

ezsias laszlo cd borito ezsias laszlo eletut

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Ézsiás László előadásában - 70. születésnapja alkalmából - az általa írt és más költők verseit tartalmazó CD lemezt ad ki.
   A Vers a szívemben, szívem a versben címet viselő lemez ünnepélyes bemutatására 2017. február 10-én (pénteken) 17 órakor a Városháza dísztermében kerül sor, melyre szeretettel várjuk a verseket szerető érdeklődőket. Meghívó>

 

PostHeaderIcon Nosztalgiavetítés a Városi Értéktárban

   A Fényszaruiak Baráti Egyesülete a Városi Értéktárba novembertől márciusig kéthetente hétfői napokon (emlékezve, hogy hajdanán ezen a napon a televízióban adásszünet volt) nosztalgiavetítést tart. A jászfényszarui eseményeken, rendezvényeken anno felvett videoszalagok digitalizálásával lehetővé vált, hogy felidőzzük településünk fontosabb kulturális egyéb eseményeit. A vetítéseken való részvételre a Városi Értéktár (Szentcsalád tér 12.) közösségi helysége ad lehetőséget.
Vetítési napok:
   2017. február 6-án 17 órakor
Az II. Iskolai jótékonysági bál (1997. január) műsorának vetítése
   2017. február 20-án 17 órakor
A FÉBE III. Jótékonysági műsoros est és bál (1996. február) műsorának vetítése
   2017. március 6-án 17 órakor
A FÉBE IV. Jótékonysági műsoros est és bál (1997. február) műsorának vetítése
   Nézzük meg, éljük át újból, ismerjünk magunkra, nosztalgiázzunk együtt egy tea mellett, a település történelmének egy pillanatáról.
  
Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
                                                                                                           Tóth Tibor

 

PostHeaderIcon A Vasút-tanyai iskola öregdiákjainak találkozója

 vasut iskola 1 vasut iskola 2

   A Vasút-tanyai iskolában a tanítás 1927 ősszén kezdődött el, melynek ez évben lesz 90. évfordulója. Az utolsó alsó tagozatos iskolai év 1969/70-es tanévben volt, ekkor szűnt meg itt a tanítás. A jubileum kapcsán Csajkás Lajos (Jászágó), Demény Józsefné Pethes Rozália (Pusztamonostor), Langó Tiborné Horváth Judit, Pál László (Jászárokszállás), Zsámboki Ferencné Rácz Katalin, Tóth Tibor kezdeményezték illetve közreműködnek a Vasút-tanyai iskola öregdiákok találkozójának megszervezésében. A Fényszaruiak Baráti Egyesülete felvállalta a találkozó koordinálását.
   A találkozót Jászfényszarun a Régi Kaszinó étteremben (Dózsa Gy út 1.) 2017. március 25-én (szombaton) délután 14 órakor tartjuk meg.

 

PostHeaderIcon Óévbúcsúztató zenés est

   20161228 oevbucsuztato

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete együttműködve Vágó Tibor üzemeltetővel a Régi Kaszinó étterem és kávézó nagytermében 2016. december 28-án teltházas óévbúcsúztató zenés programot szervezett. Az esthez a szellemi táplálékot ingyenesen a FÉBE, a vacsorát egy pohár pezsgővel önköltségen a Vágó és Társa Bt. biztosította.

 

PostHeaderIcon Színházi szervezés

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

   Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében az Operettbarátok Bérlet 1. előadására 2017. január 17-én (kedd) du. 14 óra 30 perckor Jászberényből induló Fehér János különjáratú autóbuszára Jászfényszarun a Városháza előtti gyülekezéssel, 15 órakor kifelé haladva a buszmegállókban megállva Hatvanon át a Budapesti Operettszínházba megyünk (VI. Nagymező utca 17. Telefon: 472-2030) Tolcsvay László - Müller Péter - Müller Péter Sziámi: Isten pénze című musicalt megnézni.

 

 

PostHeaderIcon XXIV. FÉBE Jótékonysági műsoros est és bál

   febe bal

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége szeptember 24-i ülésén megerősítette korábbi döntését, hogy XXIV. alkalommal is megrendezi jótékonysági műsoros estet és bált. A szokásoknak megfelelően február harmadik szombatján 18-án 18 órakor kezdődik a rendezvény.

 

PostHeaderIcon Gyászhír

kiss szidonia

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége
fájó szívvel tudatja, hogy

KISS SZIDÓNIA
1926 - 2017


egyesületünk megalakulását előkészítő bizottságának
tagja és két cikluson át elnökségének tagja,
nyugalmazott tanítónő

2017. január 2-án elhunyt.

Temetésére Jászfényszarun
2017. január 9-én (hétfőn)
14 óra 45 perckor
a Szent Imre (Alsó) temetőben kerül sor.

 Előtte 14 órakor a jászfényszarui
Rk. templomban gyászmise lesz.


A FÉBE emlékét kegyelettel megőrzi!

Gyászjelentés megtekintése>>>

 

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 212
Utoljára regisztrált : nadinetichenor400329
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink