febe fejlec lekerekitett

   A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége és az általa alapított Jászfényszaruért Alapítvány Kuratóriuma ezúton köszöni, meg akik 2016 évi személyi jövedelemadójuk
1 %-át 2017 év tavaszán összesen 724 ezer forint összegben a két szervezetnek ajánlották fel.

   A jelajánlott összeget, mint addig mindenkor a város lakossága az innen elszármazottak érdekében maradandó értékek (könyv, hanghordozó, emléktábla, köztéri alkotások, tárgyak létrehozására, felújítására) megteremtésére használja fel. Az összeg pontos felhasználással a NAV felé mindenkor előírás szerűen elszámoltunk. A honlapunkon, helyi lapban nyilvánosságra hoztuk.
   Kérjük, hogy ebben az évben is 1 %-os SZJA felajánlását a két szervezet egyikének ajánlja fel. Ne feledje, ha az adóbevallását a NAV által készíteti el, illetve bevallás módja ként ezt választja, akkor adója 1 % százalékának felajánlását online felületen május 22-ig tehet meg. Borítékban helyezve a csatolt nyilatkozatot lezárva a NAV ügyfélszolgálatán leadhatja. Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a ragasztás helyén pedig az aláírása!
   A 17EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban) is rendelkezhet. A nyomtatvány letölthető a NAV weboldaláról.
   Az önadózók az eddigi gyakorlatnak megfelelően járhatnak el.
   A FÉBE adószáma: 18822317-1-16, a Jászfényszaruért Alapítvány adószáma: 18823514-1-16.