febe fejlec lekerekitett

   Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2018. szeptember 28-án (pénteken) 16 óra 30 perckor a Jászberényből induló különjárati autóbuszra 17 órakor a városházától indulva a jobboldalon lévő helyi autóbuszmegállókban vesszük fel bérleteseinket és Hatvanon át az autópályán megy a csoport Budapestre József Attila Színházba (1134. Budapest, Váci út 63.) Kaló Flórián bérlet – 1. előadása Dannis Martin: Die Papstin - A pápanő musical két részben megnézni.

   Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 35 perc, várhatóan 22 óra 45 percre érkezik haza a csoport.

   Szereplők: Csonka Dóra, Magyar Jázmin, Rigler Márton, Fila Balázs, Jónás Andrea, Chajnóczki Balázs, Szilágyi Katalin, Blazsovszky Ákos, Vaszkó Bence, Ella Márk, Tóth Sándor, Ömböli Pál, Zöld Csaba, Fekete Réka Thália, Betz István, Előd Álmos, Holczinger Szandra, Korponay Zsófia, Gál Olivér, Pajor Márk, Stofán Benedek, Katona Zsolt.

   Alkotók: Díszlet: Horesnyi Balázs Jelmez: Kárpáti Enikő Dalszövegek: Galambos Attila Zenei Vezető: Zádori László Koreográfus: Szent-Ivány Kinga Koreográfus asszisztens: Horváth Ádám Rendezőasszisztens: Czipó Gabrielle Rendező: Hargitai Iván

   Időszámításunk szerint 814-ben járunk; egy olyan korban, ahol a nőknek csak egy sorsuk lehet: dolgozni, sok-sok gyereket szülni és fiatalon meghalni. De Johannának, az Ingelheim városában született fiatal nőnek mást diktál a hite. Férfinak adja ki magát és Johannes testvérként beáll a fuldai bencés rendbe, ám inkognitója hamarosan veszélybe kerül, ezért kénytelen Rómába menekülni. Miközben egyre magasabbra jut az egyházi hierarchiában, újra és újra szembesül a kérdéssel, hogy kinek adja a szívét: istennek vagy annak a férfinak, akit szeret. A döntés azonban kikerül a kezéből, mikor I. Sergius pápa meghal, és őt nevezik ki utódának…
   Van-e joga egy tehetséges nőnek karriert csinálni a IX. vagy XXI. században? Van-e lényegi különbség a nők IX. és XXI. századi megítélése között?
   A Pápanő (Dennis Martin: Die Päpstin) magyarországi ősbemutatóként debütál a József Attila Színházban 2018. szeptember 29-én. Nem is csak a szerző, de a német kortárs musicalirodalomnak is első darabjaként kerül a hagyományosan – s talán a más nyelvterületeket méltó módon bemutató művek hiányában – az angolszász zenés színházat kultiváló hazai nézők elé.

   Az előadásra kérem a kiosztott bérletét, amely négy alkalomra szól és az útiköltséget 1800,- Ft/fő hozza magával.

   Tájékoztatom, ha valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni.                                                                                    

   A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!  
                                                      

Jászfényszaru, 2018. szeptember 24.

Baráti üdvözlettel:

                                                                                   Tóth Tibor

                                                                                    szervező{jcomments off}