febe fejlec lekerekitett

Fényszaruiak Baráti Egyesülete

Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.
www.febe.hu, mobil: 30-337-3336

Kedves Bérlettulajdonos, Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2010. április 24-án (szombat) du. 13 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre Magyar Színházba (VII. Hevesi Sándor tér 4.) Agárdy Gábor bérlet – 2. előadás Molnár Ferenc: Liliom külvárosi legenda hét képben megnézni.

Az előadás 15 órakor kezdődik, vége 17 óra 45 perc, várhatóan 19 órára érkezünk haza.

Szereplők: Balsai Móni, Bábinszki Ágnes, Bede Fazekas Szabolcs, Gémes Antos, Hámori Ildikó, Horváth Zoltán, Jegercsik Csaba, Kubik Anna, Pavletits Béla, Pál András, Rancsó Dezső, Soltész Bözse, Szabó Máté, Szatmári Attila, Szélyes Imre, Szűcs Sándor, Tóth Sándor.
Díszlet: Csanádi Judit Jelmez: Kárpáti Enikő Dramaturg: Gecsényi Gyöngyi Rendezőasszisztens: Hűbér Tünde Rendező: Guelmino Sándor

A Liliom ballada a ligeti vagány és a mindenes cseléd szemérmes-nagy, néma szerelméről; két környezetével, a világgal, és egymással is dacoló ember végzetdrámája a megalkuvásmentes, tiszta, egyenes gerincű létezés lehetetlenségéről.
A Liliom külvárosi legenda. A ligeti romantika a múlté, de a külvárosi fiatalok sorsa, kitörési kísérletei ma is ugyanolyan reménytelenek.
Az előadásra, aki a bérletét nem fizette ki az egy előadás árát 1500,- Ft/fő, és az úti költséget 1500,- Ft/fő hozza magával, összesen 3000,- Ft/fő.
Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.
A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2010. március 5.

Baráti üdvözlettel:
Tóth Tibor
szervező