febe fejlec lekerekitett

Fényszaruiak Baráti Egyesülete

Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.

www.febe.hu, mobil: 30-337-3336






Kedves Bérlettulajdonos, Egyesületi Tagunk, Barátunk!




Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2010. május 8-án (szombat) du. 13 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre Magyar Színházba (VII. Hevesi Sándor tér 4.) Agárdy Gábor bérlet – 3. előadás Joseph Kesserling: Arzén és levendula bűnügyi bohózat két részben megnézni.



Az előadás 15 órakor kezdődik, vége 17 óra 15 perc, várhatóan 18 óra 30 percre érkezünk haza.


Szereplők: Benkő Nóra, Béres Ilona, Csernus Mariann, Fillár István, Izsóf Vilmos,

Jegercsik Csaba, Mihály Pál, Pavletits Béla, Rancsó Dezső, Rutkay Laura,

Sipos Imre, Szatmári Attila, Szélyes Imre, Szűcs Sándor, Tahi József.


Díszlet: Szlávik István Jelmez: Tordai Hajnal Játékmester: Iglódi István Rendezőasszisztens: Lévai Ágnes Rendező: Pinczés István



A valószerűtlen fordulatokban bővelkedő, már-már hihetetlen, ám annál ellenállhatatlanabb humorú történet a messzi Brooklynban játszódik, a második világháború idején. A köztiszteletnek örvendő Brewster nővérek fáradhatatlanul jótékonykodnak. Ám a tündéri természetű öreglányok titkos szenvedély rabjai: szerető család és meleg otthon nélkül élő idős férfiak utolsó óráit édesítik meg egy pohárka ribizli borba kevert arzénnal. A hullákat illő gyászszertartás után unokaöccsükkel kapartatják el a ház pincéjében, aki abban a beteges tévhitben él, hogy ő az Egyesült Államok elnöke és maláriában elhunyt áldozatokat hantol el a Panama csatornában – eleddig tizenegyet….

Joseph a rendőrség elől, és épp a legrosszabb pillanatban toppan be, hogy újabb áldozatát a levendulaillatos csal
Az előadásra, aki a bérletét nem fizette ki az egy előadás árát 1500,- Ft/fő, és az úti költséget 1500,- Ft/fő hozza magával, összesen 3000,- Ft/fő.



Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.


A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2010. április 12.

Baráti üdvözlettel:




Tóth Tibor

szervező