febe fejlec lekerekitett

Magyar Színház Budapest - Raksányi Gellért bérlet 1. előadás Füst Milán: A FELESÉGEM TÖRTÉNETE című darab 2010. november 6-án 15 órakor

Fényszaruiak Baráti Egyesülete
Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.

Kedves Bérlettulajdonos, Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2010. november 6-án (szombat) du. 13 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre Magyar Színházba (VII. Hevesi Sándor tér 4.) Raksányi Gellért bérlet – 1. előadás Füst Milán: A FELESÉGEM TÖRTÉNETE játékot két részben megnézni.
Az előadás 15 órakor kezdődik, vége 17 óra 45 perc, várhatóan 19 órára érkezünk haza.
Szereplők: Balsai Móni, Bede-Fazekas Szabolcs, Horváth Lajos Ottó, Jegercsik Csaba, Losonczi Kata, Mihály Pál, Papp István, Pavletits Béla, Sipos Imre, Soltész Bözse.
Díszlet: Bátonyi György Jelmez: Kárpáti Enikő Dramaturg: Gecsényi Gyöngyi Rendezőasszisztens: Zakar Ágnes Rendező: Galambos Péter
A feleségem története a szike pontosságával és kíméletlenségével tárja fel a szerelmi szenvedély felemelő és pusztító természetét, férfi és nő titokzatos, gyöngéd érzelmekkel, fékezhetetlen vágyakkal, vad bántásokkal és vigasztalásokkal, félreértésekkel és hazugságokkal teli kapcsolatát a mennyektől a pokolig.
Az előadásra, aki a bérletét nem fizette ki az egy előadás árát 1600,- Ft/fő, és az úti költséget 1500,- Ft/fő hozza magával, összesen 3100,- Ft/fő.
Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.
A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2010. október 10.
Baráti üdvözlettel:
Tóth Tibor
szervező