febe fejlec lekerekitett

 Kedves Bérlettulajdonos, Egyesületi Tagunk, Barátunk!


Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2010. november 18-án (csütörtök) du. 17 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Hatvanon át a Budapesti Operettszínházba (VI. Nagymező utca 17. Telefon: 472-2030) Ifjúsági /1 bérleti előadás Fényes Szabolcs - Bacsó Péter – G. Dénes György: Szerdán Tavasz lesz című retroperett két részben megnézni.

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 22 óra, várhatóan 23 órára érkezünk haza.

Szereplők: Angler Balázs, Arányi Adrienn, Dézsy Szabó Gábor, Faragó András, Jantyik Csaba, Janza Kata, Kádár Szabolcs, Kerényi Miklós Máté, Kökény Pál, Langer Soma, Magasházy István, Mészáros Árpád Zsolt, Nádas Veronika, Németh Attila, Oszvald Marika, Pálfalvy Attila, Péter Richárd, Pirgel Dávid.
Díszlet: Túri Erzsébet Jelmez: Kemenesi Tünde Koreográfus: Bodor Johanna Karmester: Bíró Péter Rendező: Somogyi Szilárd

"A magány nem magánügy" - állítja történetünk főhőse, Kis Flórián: egy lecsúszott értelmiségi, vidékről a fővárosba költözött magyar-történelem szakos tanár, aki nem tud megélni a fizetéséből, nem tud családot alapítani, és a reménytelenség tengerén próbál a felszínen maradni. Egy nap azonban elege lesz, és a sok kudarc után elhatározza, hogy változtat az életén, és meggazdagodik. A szerencse mellé szegődik, s egy váratlan ötlet és egy véletlen találkozás nyomán új távlatok nyílnak. Nem kell hozzá más, csak egy bohém társ, egy fogorvosnő, egy népművelő lány, egy elhízott focista, no meg egy hajdani grófnő és egy nyugalmazott gyárigazgató. Hősünk szerdánként összejövetelt szervez, melyen a hozzá hasonló, mindeddig kilátástalanságban vergődő, önmagukat és boldogságukat nem lelő emberek - némi tagdíj befizetése után - beszélhetnek problémáikról, tévedéseikről, mindennapjaikról. Meghallgatja őket, s ezzel egy korszellemre fittyet hányó, önfeledt, ám beláthatatlan boldogságlavinát indít el, miközben saját élete és érzelmei egyre jobban összekuszálódnak.

Az előadásra, aki a bérletét nem fizette ki az egy előadás árát 2100,- Ft/fő, és az úti költséget 1600,- Ft/fő hozza magával, összesen 3700,- Ft/fő.

Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.

A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!
Jászfényszaru, 2010. november 11.
Baráti üdvözlettel: