febe fejlec lekerekitett

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete, Jászfényszaru Város Önkormányzata és a Római Katolikus Egyházközség tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2011. szeptember 4-én (vasárnap) Dr. Hortáver József (1886-1968) községi orvos és Koltay József (1911-2005) kántor születési jubileuma alkalmából rendezendő

 

m  e  g  e  m  l  é  k  e  z  é  s  r  e.

 

Koltay Józsefre születésének 100. évfordulója napján a Felsőtemetői Kápolnában 8.00 órakor kezdődő szentmise után 9.00 órakor a kápolna falán elhelyezett emléktáblánál emlékezünk. A megemlékezést az Egyházközség részéről Ézsiás Sándor tartja.

Dr. Hortáver József születésének 125. évfordulója alkalmából a Dózsa György út 13. szám alatt levő házon elhelyezett Orvosok emléktáblájánál 9.30 órakor folytatódik az ünnepség. A megemlékezést Dr. Harangozó Imre nyugalmazott sebész szakfőorvos, a FÉBE elnökségi tagja tartja.

A megemlékezéseken Balassa Bence és Magyar Krisztina, a koszorúzásnál Pető Ottó a FÉBE Szűcs Mihály Huszárbandérium tagja és Petőné Kapalyag Éva jászasszony közreműködik.

Az ünnepségeken Jászfényszaru Város Önkormányzata, a Római Katolikus Egyházközség, a Fényszaruiak Baráti Egyesülete és a család képviselői helyezik el az emlékezés koszorúit.

Kérjük jelenlétével tisztelje meg ünnepségünket.

 

 

Jászfényszaru, 2011. augusztus 22.

Tisztelettel:

Tóth Tibor                                                                    Mészáros László

elnök                                                                                 titkár