febe fejlec lekerekitett

Egyesületünk 2013. február 16-án (szombaton) este 18 órai kezdettel XX. alkalommal rendez zártkörű jótékonysági műsoros estet és bált, melyre Önt és kedves családját tisztelettel meghívjuk.

 

A rendezvény tiszta bevétele a „Jászfényszaruért” Alapítvány céljait és az ez évi egyesületi programok megvalósítását szolgálja.

 

 A rendezvény fővédnökei: Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester

                                         Mészáros László nyugalmazott címzetes főjegyző

 

A rendezvény díszvendégei: Cserháti Ágnes televíziós műsorvezető és kommunikációs tanácsadó

                                               Zsámboki Zsolt műsorvezető, szerkesztő

 

A műsorban fellépnek: Csomor Csilla színművész, Dankó Hajnalka vers,Ézsiás László Vörösmarty-díjas versmondó,Gáspár Pál bendzsóművész,Győriné Szabó Gabriella zongora, Rázga Áron zongoraművész,Sás Péter színművész,Szabó Krisztina énekművész,Szabó Roland - Csomor Molnár Dóra show tánc.

A műsort vacsora követi: A vacsora Vágó Tibor specialitásai, hortobágyi palacsinta, sajtos zöldséges csirkemell baconbatyuban, libamájjal töltött szelet, káposztás nudli, burgonya krokett, házi vegyes saláta és szabolcsi almás-mák torta szelet.

A nyitótánc után GOLF együttes egy órás báli zene szolgáltatása következik.

 A báli zenét a miskolci VIDIA zenekar szolgáltatja.

 Éjfélkor tombolasorsolásra és bál szépe és udvarhölgyei cím átadására, majd a DOLLY ROLL együttes műsorára kerül sor.

 Az utolsó keringőt a VIDIA zenekar 04 órakor játssza.

 A rendezvény eddigi anyagi támogatói: Samsung Electronics Magyar Zrt. Jászfényszaru, Prof. Dr. Dobák Miklós és családja Budaörs, Győriné dr. Czeglédi Márta és családja Jászfényszaru, Saturnus Kft. Budapest, Bali Kft. Jászfényszaru, Tusor Kft. Jászfényszaru, Harnos Miklós Jászberény, Berze Lászlóné Budapest. Várjuk a további támogatók csatlakozását.

 Tombola tárgy felajánlást, jótékonysági célra köszönettel vesszük és elfogadjuk.

 A terem dekorációját Harmathné Boros Mária végzi, virág kompozíciót Görbéné Réz Enikő állítja össze, a hangosítást Harnos Miklós és fia biztosítja.

 

A Petőfi Művelődési Ház nagytermében a földszinten és a galérián kisebb és nagyobb asztaloknál tudunk a rendezvényre elhelyezést biztosítani.

 

A belépő jegyek asztalfoglalással január 11-ig a földszinten 6500,- és 5500,- Ft/fő, a galérián 5000,- Ft/fő áron vásárolható meg. Ezt követően 500,- Ft/fő felárral kedd és csütörtöki napokon 14 és 18 óra között a Rimóczi-kastély alagsorában (Szabadság tér 18.) személyesen Tóth Tibornál (e-mail címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36/30-337-3336 mobiltelefonon) jelezhetik részvételi szándékukat. A jelentkezési sorrendnek megfelelően mindenki kiválaszthatja a még rendelkezésre álló helyek közül a számára legmegfelelőbbet.

 

A megrendelt, lekötött jegy árát lemondás esetén jótékonysági célra használjuk fel.

 

Felülfizetést köszönettel veszünk.

 

A jelentkezők január végén kapják meg a névre szóló nyomdai báli meghívót.

 

Jászfényszaru, 2013. január 30.

 

Baráti üdvözlettel:

 

Tóth Tibor                                                                              Mészáros László

 

elnök                                                                                                titkár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt