febe fejlec lekerekitett

 

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete soros elnökségi ülését szeptember 8-án délután tartotta. Az ülésen az előttünk álló rendezvényeink önkéntes segítői is részt vettek.

 

Megbeszéltünk és véglegesítettük a szeptember 28-i új emlékhelyek létesítésével és avatásával kapcsolatos feladatokat. Meghatároztuk az október 19-i jubileumi találkozó és kiállítás tennivalóit. Döntöttünk arról, hogy 2014. február 15-én 18 órakor megrendezzükaXXI. Jótékonysági műsoros estet és bált.
Tájékoztató hangzott el a városközponthoz és a keleti városrészhez kapcsolódott mini-projektek végrehajtásáról, elszámolásuk előkészítéséről.
Az elnöki tájékoztatóban elhangzott, hogy a májusi közgyűlésen a 2011. évi CLXXXI civil törvény szerint módosított és egységes szerkezetbe jóváhagyott alapszabályt a Szolnoki Törvényszék kifogás nélkül nyilvántartásba vett.
A FÉBE Színházbajárók Baráti Csoportja a 2013/14-es színházi évadra az Erkel Színházba három, a József Attila Színházba négy előadásból álló előadásokra biztosított az érdeklődőknek bérletet. Az utóbbi színházban az első bérletes előadás október 4-én(pénteken) lesz, címe Az aranyember, a címszerepben Rékasi Károly.
Bejelentésre került, hogy az egyesület és az alapítvány a 2012. évi személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlott összege meghaladja a 650 ezer forintot.
Tóth Tibor