febe fejlec lekerekitett

 

Kérjük tagjainkat, érdeklődőket, hogy a FÉBÉ-nél fizessenek elő az újságra 1800,- Ft/év, vagy egy-egy lapszámot 300,- forintért megvásárolhatják a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtárban, Hangosiné Réz Máriánál a Jász-Takarékszövetkezet helyi kirendeltségén, Baranyi Józsefnénál a Szabadság út 102 szám alatti varrodájában vagy Tóth Tibornál. Az elszármazottaknak igény esetén, postán jutatjuk el a lapot.

redem

 A lap megjelentetését az elmúlt 21 évben a Jász Múzeumért Alapítvány vállalta fel, Hortiné dr. Bathó Edit Jász Múzeum igazgatója, Jászberény Város Díszpolgára cím birtokosa (2015), a Redemptio lap alapítója és felelős szerkesztőjének áldozatos tevékenységének köszönhetően. A több mint két évtized alatt az újság megjelenésében és tartalmában jelentősen fejlődött. 2006-tól 24 oldalon színes kiadásban két havonként 1000 példányban jelenik meg. A 2015 évi kiadáshoz, a rendszeres megjelenéshez az előfizetők és az újságot megvásárlók 300,- Ft-tal példányonként járulnak hozzá.
A Fényszaruiak Baráti Egyesülete megalakulásától felkarolta, bonyolítja az újság Jászfényszarun a lakosság és az elszármazottak körében való terjesztését. Havi 40 példány értékesítését végezzük.
Tóth Tibor