febe fejlec lekerekitett

  oev A Fényszaruiak Baráti Egyesülete együtt működve a Vágó Tibor üzemeltetővel a Régi Kaszinó étterem és kávézó nagytermében az elmúlt évihez hasonlóan december 29-én (kedden) 17 órakor óévbúcsúztatót tart.

 

   A nosztalgia zenést est keretében - a technika segítségével - részleteket láthatunk a FÉBE 2000. december 31-i szilveszteri műsorából valamint a jó hangulatról Pető Edina énekművész és Csáki Tibor énekes előadóművész gondoskodik.
   A műsort követően a vacsora több fogásos hideg, meleg ételből áll, tetszés szerinti választással, korlátlan fogyasztással.
   Az est költsége vacsorával és egy pohár pezsgővel együtt 2500,- Ft/fő, az italfogyasztást mindenki rendelése szerint fizeti.

   A kaszinói zenés estre, mint egy 100 főnek tudunk asztallal együtt helyet biztosítani. Jelentkezni a vacsora árának elővételben történő befizetésével, asztalfoglalással december 1-től december 21-ig az étteremben a presszórészen folyamatosan lehet, a vidéki vendégeink helyfoglalásában Tóth Tibor (+36/30/337-3336 mobil számon) szívesen közreműködik.
 

Tóth Tibor