PostHeaderIcon FÉBE elnökség fontos döntései

febe csoportkep  A Fényszaruiak Baráti Egyesülete 2017. október 14-én (szombat) délután fél 2 órakor a Városi Értéktár közösségi termében kibővített elnökségi ülést tartott.
   A napirendek között szerepelt az év hátralévő részének valamint a FÉBE megalapításának 25 éves jubileumi 2018-as év programjainak megbeszélése.
   A testület legfontosabb döntései:

   A Jubileumi ünnepi találkozót 2018. november 3-án (szombaton) 10 órakor a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében tartja, melyre az egyesület tagsága mellett a partner szervezetek képviselőt is várjuk. Az ebéddel egybekötött találkozón számot adunk a negyedszázad alatt végzett tevékenységről, egyesületi elismeréseket, kitüntetéseket adunk át. Kulturális műsorral, kiállítással is színesítjük a délután 16 óráig tartó eseményt.
   A FÉBE a XXV. Jubileumi jótékonysági műsoros estet és bált 2018. február 17-én (szombaton) este 18 órakor a szokott helyen rendezi meg. Az estre meghívjuk az eddigi fővédnököket, díszvendégeket, bál szépeket, hogy ünnepeljünk, emlékezzünk a közel negyedszázadra. A bál műsorába való szereplésre a Jászfényszaruhoz kötődő művészeket kérjük fel.
   A báli belépőt a jubileumra való tekintettel mérsékelt áron értékesítjük.
   A bál tiszta bevételét a FÉBE és a Jászfényszaruért Alapítvány jubileumi évhez kötődő rendezvényeihez és kiadványaihoz használja fel.
                                                                                                                         Tóth Tibor

Módosítás: (2017. október 18. szerda, 16:22)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 313
Utoljára regisztrált : rtkilpeseqj1987
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 1 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink