2011

A Fényszaruiak Baráti Egyesületének Elnöksége a hagyományoknak megfelelően február 3. hétvégéjén, február 18-án, szombaton este 6 órai kezdettel rendezi meg a Petőfi Művelődési Házban a „Jótékonysági műsoros estet és bált”. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt, régi törzsvendégeinket és a nálunk első bálozókat egyaránt.
Az est tiszta bevétele 50-50 %-ban a „Jászfényszaruért” Alapítvány céljait és az egyesület 2012 évi programjainak megvalósítását szolgálja.

A rendezvény fővédnöke Lengyel Boldizsár újságíró (a hatvanas évek közepén a helyi művelődési ház igazgatója volt), díszvendége Kovács Andrásné pedagógus, a Magyar Kultúra Lovagja (aki 40 éve a színjátszás apostola városunkban).

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2012. február 4-én (szombat) 18 óra 30 perckor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Kongresszusi Központ Budapest (1123. Budapest, Jagelló utca 1-3. Telf.: 06 1 372-5400) MÁTÉ PÉTER 65. születésnapi emlékkoncertet megnézni.

 

A koncert 20 óra 30 perckor kezdődik, vége 23 óra várhatóan 24 órára érkezünk haza.

 

Kedves Bérlettulajdonos, Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2012. január 13-án (péntek) 17 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet – 4. előadása Molnár Ferenc: A Doktor úr vígjátékátkét részben megnézni.

 

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 20 perc, várhatóan 22 óra 30 percre érkezünk haza.

Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.                     Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.

 

 

a Jászfényszaru-i Petőfi Művelődési Házban

a Magyar Kultúra Napja alkalmából

 

2012. január 21-én (szombat) 17 órai kezdettel

a jászárokszállási Görbe János Színjátszó Egyesület

előadásában bemutatásra kerül

 

Murice Hennequin-Pierre Veber-Nádas Gábor-Szenes Iván:

ELVÁMOLT NÁSZÉJSZAKA

című három felvonásos zenés vígjátéka.

ÚJÉVI - OPERA, OPERETT ÉS MUSICAL - GÁLAKONCERT
Köszönet Jászfényszaruért végzett munkáért

 

Jászfényszaru Város Önkormányzata harmadik alkalommal 2012. január 1-jén (vasárnap) 17 órai kezdettel a Petőfi Művelődési Házban Újévi gálakoncertet szervez. A város képviselő testülete a műsorra tevékenységük elismeréséül meghívja a városi intézményekben dolgozó vagy már nyugdíjba vonult közalkalmazottakat, köztisztviselőket, önkormányzati kitüntetéssel rendelkezőket valamint a városért több éve sokat tevékenykedő civileket.