2016

febe karacsony 2016{jcomments off}

2016 penczner pal 1 2016 penczner pal 2

   A Nagyiskolai tábla avatását követően a Régi Kaszinó étterem és kávézóban folytatódott Penczner Pál születésének centenáriumi ünnepsége. A rendezvény keretében emlékeztünk Jászfényszaru város első díszpolgárára, bemutatásra került a Penczner Pál Jubileumi emlékérem és a településnek adományozott eredeti és másolati képéből kiállítás nyílt.

                        
Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2016. december 9-én (pénteken) 16 óra 30 perckor Jászberényből induló autóbuszra, majd 17 órakor a Jászfényszaru Városházától kifelé haladva a helyi autóbuszmegállókban jobb oldalon lehet felszállni és Hatvanon át az autópályán megyünk a József Attila Színházba Bánffy bérlet 3. előadására (Budapest, Váci út 63. Telefon: 270-7514). Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio vígjátékot két felvonásban megnézni.

  2016 igazgatok tablajaBensőséges, méltóságteljes ünnepség keretében nagy érdeklődés mellett 2016. december 3-án felavatásra kertült az Igazgatók Táblája a Nagyiskola emeleti előterében.
A FÉBE kezdeményezéséhez, illetve annak anyagi megvalósításához Jászfényszaru Város Önkormányzata, a Jászfényszaru az Oktatásért Alapítvány és a Jászfényszaruért Alapítvány csatlakozott.

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

   A FÉBE Elnöksége nevében szeretnénk tájékoztatni a következő három hónap programjairól. Ha lehetőségeid időd engedi, részvételeddel tiszteld meg rendezvényeinket. Kérünk, ha módodban áll időként látogassál el a www.febe.hu honlapunkra, amelyen naprakészen olvashatod a Jászság, városunk és egyesületünk rendezvényeit, eseményeit.
2016. december 1-től élesítjük a FÉBE facebook oldalát, melyen is új ismeretekhez juthatsz.