febe fejlec lekerekitett

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete éves közgyűlése 2011. május 28-án délután a Rimóczi-kastély nagytermében került megtartásra.

 

Az egyesület tagsága megtárgyalta és elfogadta az elmúlt évben végzett munkáról szóló beszámolót, a 2010 évi közhasznúsági jelentést, a 2011 évre meghatározott főbb feladatokat és az egyesület költségvetését. Cserháti Vencelné Ellenőrző Bizottság elnökének beszámolóját a költségfelhasználásról, a közhasznú jelentés tapasztalatainak összegzését a jelenlévők szintén tudomásul vették. Az egyesületnek 2010 évben közhasznú tevékenységből 5,1 millió bevétele és 5,4 millió kiadása volt.

13 fő tízéves tagsága alkalmából emlékéremben részesült.

Az elnökség határozata alapján 21 fő a közgyűlés keretében vehetett át egyesületi elismerést, míg két fő a közgyűlés döntése alapján a „Örökös Egyesületi Tag” kitüntető címet később veheti át.

A jelölő bizottság javaslata alapján a tagság tisztségviselőnek öt évre: Tóth Tibort elnöknek, Nagyné Kiss Máriát alelnöknek, Mészáros Lászlót titkárnak, Lovászné Török Magdolnát titkárhelyettesnek, Kővágó Jánosnét pénztárosnak, Cserháti Vencelnét Ellenőrző Bizottság elnökének megválasztotta. Az elnökség tagja lett Agócs Ferenc, Berze Lászlóné (Bp.), Cserháti Imre, Győri Márta, dr. Harangozó Imre, Pető Zoltán, Tamus Béla. Az Ellenőrző Bizottság tagjának Kónyáné Kolozs Katalin és Lukács Pál lett megválasztva.

Berze Lászlóné (Bp.) által a beszámoló és tisztújító közgyűlésen készített fotói a www.febe.hu honlap galériájában egyesületi események között látható

 

Tóth Tibor