PostHeaderIcon Színházi szervezés

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2011. december 16-án (péntek) 17 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet – 3. előadása Vajda Anikó: Nem tudok élni nélküled musicalkét részben megnézni.

 

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 30 perc, várhatóan 22 óra 45 percre érkezünk haza.

Szereplők: Apostol együttes, Benkő Péter, Beszterczey Attila, Borbély Krisztina, Boros Zoltán, Bozsó József, Egri Márta, Győri Péter, Nyírő Bea, Magyar Tímea, Mikó István, Rárósi Anita, Szabó Anikó, Tébi Márta.

Díszlettervező: Bátonyi György Jelmeztervező: Kemenesi Tünde Koreográfus: Borbély Krisztina, Zenei vezető: Németh Zoltán Korrepetitor: Félix Györgyi Rendező: Böhm György

„Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Okosabban kéne élni, Búcsúzik a nyár, Homokvár, Nem tudok élni nélküled - és még rengeteg sláger. Ugye, ismerősek ezek a dalcímek? Mind-mind az APOSTOL együttes elképesztő sikerű dalai! Szinte hihetetlen, de igaz: negyven éve alakult meg az APOSTOL! Ez az évforduló adott apropót, egyszersmind inspirálta az alkotókat a Nem tudok élni nélküled című musical bemutatására. A darab története alapvetően egy 100 éves szálloda átalakítás utáni megnyitója körül bonyolódik, a cselekmények mozgatórugója pedig nem más, mint a szerelem! Az a szerelem, amihez mindennek, és mindenkinek köze van, hiszen nincsen olyan ember, akit valaha ne érintett volna meg, vagy így, vagy úgy. A fordulatokban bővelkedő zenés darabban szinte minden korosztály képviselteti magát. A publikum láthatja, amint az eseményfolyamban fiatalok szerelme bontakozik ki, ugyanakkor szemtanúi lehetünk, hogyan talál ismét egymásra, két régi szerelmes. A szerelem ereje tehát minden akadályt legyőz, történjen az akár a nagybetűs Életben, vagy éppen a színpadon. Azokon a deszkákon, ahol a szereplők viszonylag "könnyű" helyzetben vannak, hiszen tizennyolc igazi sláger segíti őket abban a törekvésükben, hogy eljussanak a boldog beteljesülésig. Természetesen a dalok mellett az előadás nem nélkülözheti a humort sem, a darab vége pedig tartogat egy igazi meglepetést, ami nem más, mint…: a darabbeli szálloda megnyitóján, néhány dal erejéig élőben fellép az APOSTOL együttes!”

Az előadásra egy előadás árát 1950,- Ft/fő, és az úti költséget 1700,- Ft/fő hozza magával, összesen 3650,- Ft/fő.

Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.

A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2011. november 15.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Tibor

szervező

 

Módosítás: (2017. március 22. szerda, 12:47)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 317
Utoljára regisztrált : kimi70
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink