PostHeaderIcon Felhívás

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete - saját technikai eszközeivel, önkormányzat személyi támogatásával - hozzákezdett a várostörténeti szempontból (a településen vagy ahhoz kapcsolódó) fontos videó felvételek digitalizálásához.

Felhívással fordulunk az intézmények vezetőihez, civilszervezetekhez, magán és jogi személyekhez, akiknek birtokában van jászfényszarui eseményt, programot, városképet megörökítő videokazetta az bocsájtsa rendelkezésünkre. A kazettát a Rimóczi-kastély toronyszobájába legkésőbb január 10-ig kérnénk leadni.

 

Digitalizálás után a kazettát visszaadjuk, aki a kazettával együtt egy üres DVD lemezt is lead, úgy a kazetta tartamát cserébe DVD-én megkapja. Az így összegyűjtött anyagokat időrendben katalogizáljuk, a honlapon közzétesszük. Így a régi események megőrzésre kerülnek.

Később tervezzük, hogy Jászfényszaru város honlapjára heti váltással egy-egy digitalizált eseményt felteszünk. A felvételek megnézésével az események újból átélhetők, illetve a fiatal korosztály pedig megismerheti azokat.

Segítő közreműködésüket előre is köszönjük.

Módosítás: (2017. március 22. szerda, 12:50)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 317
Utoljára regisztrált : kimi70
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink