PostHeaderIcon Gálakoncert

ÚJÉVI - OPERA, OPERETT ÉS MUSICAL - GÁLAKONCERT
Köszönet Jászfényszaruért végzett munkáért

 

Jászfényszaru Város Önkormányzata harmadik alkalommal 2012. január 1-jén (vasárnap) 17 órai kezdettel a Petőfi Művelődési Házban Újévi gálakoncertet szervez. A város képviselő testülete a műsorra tevékenységük elismeréséül meghívja a városi intézményekben dolgozó vagy már nyugdíjba vonult közalkalmazottakat, köztisztviselőket, önkormányzati kitüntetéssel rendelkezőket valamint a városért több éve sokat tevékenykedő civileket.

Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester újévi köszöntője után kétszer 60 perces koncert következik. A műsorban közreműködnek: EventOperEtta - Budapest Koncertiroda” zenekara és tánckara, zenei vezető: Bondor Erika hegedűművész, Fonyó Barbara operaénekes, Sas Éva operaénekes, Szabó Krisztina operaénekes, Dániel Gábor tenor, Kerényi Zoltán bariton. A gálakoncertet szerkesztette és rendezte: Dániel Gábor. Az est folyamán részleteket hallhatunk: A Csárdáskirálynő, A Bajadér, a Montmartrei ibolya, a Cirkuszhercegnő, az Ördöglovas, A Cigánybáró, a Denevér, a Figaró házassága, a Traviata, Az Operaház Fantomja, és más zenés művekből. A zenekar előadásában több világhírű Johann Strauss mű is elhangzik. A szervezésben és rendezésben részt vállal: a Fényszaruiak Baráti Egyesülete.

A koncert nyilvános a galériára korlátozott számban 1200,- Ft/fő összegért december 27 és 30 között a Takarékszövetkezeti Fiókban Hangosiné Réz Máriánál lehet jegyet vásárolni.

Módosítás: (2017. március 22. szerda, 12:50)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 317
Utoljára regisztrált : kimi70
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink