PostHeaderIcon Színházi szervezés

   Tájékoztatom, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2016. április 16-án (szombat) a Jászberényből 16 óra 30 perckor induló induló autóbuszra 17 órakor a Városházától Hatvan felé indulva a jobboldalon lévő helyi autóbuszmegállókban vesszük fel a jegy tulajdonosokat és az autópályán megyünk Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet + kedvezményes előadására Fodor László – Lakatos László – Fekete Mária: Helyet az ifjúságnak zenés komédiát két részben megnézni.

 

    Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 35 perc, várhatóan 22 óra 45 percre érkezünk haza.

   Szereplők: Ujréti László, Fehér Anna, Lippai László, Botár Endre, Fila Balázs, Krassy Renáta, Ömböli Pál, Balázs Andrea, Baranyi László, Galambos Zsófia, Kecskeméti Zsuzsi, Pethő-Tóth Brigitta, Várai Kata

   Díszlet: Horesnyi Balázs Jelmez: Fekete Mónika Koreográfus: Sándor Dávid Korrepetitor: Fekete Mari Sugó, asszisztens: Kecskeméti Zsuzsi Ügyelő: Verebély Mónika Rendező: Verebes István

   „Ki ne nosztalgiázott volna már a régi magyar filmek bűbájos világát felidézve? Nos, ez az előadás éppen egy ilyen pompás időutazást kínál a harmincas évek édesbús és örökké szerelemtől ittas Budapestjének világába... S ha már oda varázsol bennünket a képzeletünk, ugyan ki ne szeretne cinkosa lenni egy rátermett fiatalembernek abban, hogy bebizonyíthassuk, nem csupán a rang, a hatalom vagy a pénz segítségével lehetünk sikeresek, elegendő egy frappáns ötlet, egy cseppnyi gátlástalanság, némi bátorság: s máris kész a siker, vagy éppen a KASSZASIKER!

   A korszak jól ismert, klasszikus karakterei kelnek életre – most a filmvászon helyett -a színpadon,megtöltve kacagással, muzsikával, és némi bölcs tanulsággal is szívünket.

A darab slágereit Fekete Mari zeneszerző jegyzi,s a nagyszerű dalszövegeknek Verebes István a gazdája. Sándor Dávid koreográfiái humoros köntösükben szintén a XX. század első felébe repítik a Nézőket s a Színészeket egyaránt, hogy együtt örüljünk önfeledten az életnek, a szerelemnek, s annak az örökké játékos ifjúságnak,amely ennek a világnak minden gesztusából,mondatából és dallamából árad felénk.”

A kiosztott jegyeket, annak árát 1900,- Ft/db és az útiköltséget 1800,- Ft/fő szíveskedjen magával hozni.

   Tájékoztatom, ha valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a jegy árát és az útiköltséget kifizetni.

   A jegy-tulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

                                                    

Jászfényszaru, 2016. március 26.

Baráti üdvözlettel:

                                                                                   Tóth Tibor

                                                                                    szervező

Módosítás: (2017. március 22. szerda, 17:19)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 203
Utoljára regisztrált : yryvyt
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 1 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink