PostHeaderIcon Felhívás a Vasút-tanyai iskola Öregdiákjainak találkozójára

  vasut tanyai iskola1948/49 tanév Fónagy Sándor diákjaival

 A Vasút-tanyai Kápolna építésének 80. évfordulójára rendezett ünnepség után a megjelent valaha tanyán éltek közül többen is kezdeményezték az öregdiákok találkozóját.
   A Fényszaruiak Baráti Egyesülete felvállalta a találkozó koordinálását. A Vasút-tanyai iskolában a tanítás 1927 ősszén kezdődött el, melynek jövőre lesz 90. évfordulója.
   Csajkás Lajos, Langó Tiborné Horváth Jutka, Pál László, Zsámboki Ferencné Rácz Katalin, Tóth Tibor a találkozó szervezésében közreműködnek.

   A találkozót Jászfényszarun a Régi Kaszinó étteremben 2017 márciusának később meghatározott szombatján tartjuk meg. Közös ebéd után a régi emlékek felelevenítésével töltjük el a délutánt. A még elő tanítókat meghívjuk és szeretnénk, ha közöttünk lenének. Az öregdiákoktól összegyűjtött iskolai fényképekből egyéb tárgyi emlékekből kiállítást állítunk össze.
   A szervezők kérik, hogy náluk vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , a 06-56-660-800 telefon, a +36/30/337-3336 mobil számon jelezzék részvételi szándékukat a kb. 2000,- Ft/fő költséggel járó találkozóra, melyre hozzátartozót is szívesen látunk.
   Kérünk minden Jászfényszarun elő, de a Vasút-tanyai iskolába járt öregdiákot, hogy a felhívásról az elszármazott, máshol elő hozzátartozóit, barátait, ismerőseit értesítse, tájékoztassa.
   Szeretnénk, ha mindenki tudomást szerezne az összejövetelről, és még egyszer együtt örülhetnénk egymásnak és emlékeznénk azokra is, akik már nem lehetnek közöttünk.
 

Tóth Tibor

 

Módosítás: (2017. március 23. csütörtök, 10:12)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 203
Utoljára regisztrált : yryvyt
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 1 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink