PostHeaderIcon Színházi szervezés

    Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2016. április 04-én du. 15 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Hatvanon át a Budapesti Operettszínházba Operett barátok bérlet 2. előadás (VI. Nagymező utca 17. Telefon: 472-2030) Eisemann Mihály - Szilágyi László - Lőrinczy Attila: Én és a kisöcsém című zenés vígjátékot megnézni.

 

 

   Az előadás 17 órakor kezdődik, vége 19 óra 45 perc, várhatóan 21 órára érkezünk haza.

 

Szereplők:
   Kelemen Kató: Simon Panna, Andersen: Mészáros Árpád Zsolt, Vadász Frici: Peller Anna, Dr. Sas: Homonnay Zsolt, Dr. Vas: Peller Károly, Zolestyák: Jordán Tamás, Kelemen Félix: Jantyik Csaba, Piri: Janza Kata, Lívió: Szerényi László, Végrehajtó: Benkóczy Zoltán, Lakinger Hugó: Oláh Tibor, Lakinger Hugóné: Sz. Nagy Ildikó.
Közreműködik:
   A Musical Együttes, a Színház Zenekara.
Alkotók és stáb:
   Karmester - Zenei vezető: Bolba Tamás, Karmester: Szabó Mónika, Világítástervező: Dreiszker József, Karigazgató: Drucker Péter, Koreográfus-asszisztens: Czár Mónika, Rendezőasszisztens: Dobrovszki Roland, Játékmester: Angyal Márta, Díszlettervező: Túri Erzsébet, Jelmeztervező: Velich Rita, Koreográfus: Lőcsi Jenő, Művészeti vezető: KERO – Kerényi Miklós Gábor, Rendező: Réthly Attila

   Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

 

   Az Én és a kisöcsém 1934-es százas szériát megért operettszínházi ősbemutatója óta is rendületlenül vissza-visszatérő sikerdarabja a magyar színházak repertoárjának. Most Lőrinczy Attila átdolgozásában, Bolba Tamás nagyzenekari hangszerelésében, Lőcsei Jenő koreográfiájával kerül színre, operett- és musicalcsapattal, igazi sztárszereposztásban. A Rómeó és Júlia musical legendás párosa, Szinetár Dóra és Dolhai Attila ezúttal Kató és Andersen figurájában, egy új műfajban bizonyít, Mészáros Árpád Zsolt pedig az operett világában most debütáló fiatal művészt, Simon Pannát kapja partneréül. Kabos Gyula egykori szerepében, vendégként Jordán Tamás és az Operettszínház kedvelt komikusa Faragó András látható.

 

   Hogy mi lehet a mű örök sikerének titka? Talán az, hogy ebben a darabban minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti - jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet, szellemes szövegű örökzöld slágerek, mint például az "Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon...“, a "Pá kis aranyom, pá...“ és a "Mia bella Signorina“

 

   És történik mindez a költői nevű Zabakol tápszergyárban, illetve Velence színpompás kulisszái közt. Bolondos hőseink átöltözések, szerepjátékok és titkos küldetések közepette keresik igazságukat és boldogságukat.

 

   Mesés darab különleges szereposztásban, mellyel nem csak a budapesti színházi élet tavaszi szenzációját kínáljuk, de egy velencei társasutazást is. Rendezője Réthly Attila. Tartsanak velünk Önök is!

 

   Az előadásra az úti költséget 1.300,- Ft/fő mindenki hozza magával. A bérletet mindenki megkapta, négy előadásra szól, kérem, szíveskedjen magával hozni!

 

   Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni.

 

A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok.

 

Jászfényszaru, 2016. március 23.

 

Baráti üdvözlettel:

 

                                                                                                                 Tóth Tibor
                                                                                                                  szervező

 

Módosítás: (2017. március 22. szerda, 17:18)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 203
Utoljára regisztrált : yryvyt
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 1 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink