febe fejlec lekerekitett


Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.

www.febe.hu, mobil: 30-337-3336


Kedves Tagunk, Barátunk!



Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2011. január 22-án (szombat) du. 17 óra 30 perckor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre Magyar Színházba (VII. Hevesi Sándor tér 4.) Roman Polanski: Vámpírok bálja musical két részben megnézni.


Az előadás 19 óra 30 perckor kezdődik, vége 22 óra 15 perc, várhatóan 23 óra 30 percre érkezünk haza.


„Roman Polanski eredeti, nagy sikerű színpadi rendezését nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állítja színre a PS Produkció a Magyar Színház épületében. Az 1997-es bécsi bemutató után Stuttgart, Hamburg, Varsó és Berlin közönsége csodálhatta ezt a minden ízében különleges, fanyar humorú, lenyűgözően látványos, lehengerlően lendületes musicalbombát. Eddig 5 millió nézőt vonzott szerte a világon a mára már kultikussá vált vámpírparódia. Jim Steinman kifogyhatatlanul áradó melódiái hűen követik a Polanski által megálmodott történetet. Michael Kunze szövegkönyve költői megjelenítése a vámpírok borzongató és groteszk antikvilágának. A magyar fordítás az eredeti szövegkönyv líráját, mondanivalóját megtartva és azt a magyar nyelv egyedülállóan kedves szófordulataival gazdagítva Miklós Tibor munkája, akit több mint száz sikeres musical írójaként, fordítójaként ismerhetünk. Dennis Callahan világhírű koreográfus fergeteges táncait csak a magyar előadáson látható elemekkel egészíti ki. A Vámpírok bálja musical minden eddiginél látványosabb magyar bemutatójának díszleteit a nemzetközileg elismert Kentaur tervezte.”

www.vampirokbalja.hu


Az előadásra 5800,- Ft/db a jegyár és az útiköltség kb.1500,- Ft/fő.



Jelentkezni július 31-ig Tóth Tibornál 30-3373336 vagy este a 57-422-871 telefon számokon, vagy napközben személyesen a Rimóczi-kastélyban lehet.


A jelentkezetteknek jó szórakozást kívánok.

Jászfényszaru, 2010. július 5.

Baráti üdvözlettel:



Tóth Tibor

szervező