febe fejlec lekerekitett

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2013. december13-án (péntek) 17 órakor a Jászberényből jövő autóbuszra jobb oldalon lévő helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk Gödöllő irányába különjárati autóbusszal Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet – 3. előadása Dobozy Imre - Verebes István - Republic Együttes:HATTYÚDAL zenés komédia két részben megnézni.

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 22 óra, várhatóan 23 óra 15 percre érkezünk haza.

Szereplők: Tamburás: Tahi Tóth László, Notesz: Ömböli Pál, Diák: Magyar Bálint, Doktor: Rékasi Károly, Mara: Jakus Szilvia, Dárdás: Nemcsák Károly, Piroska: Kovalik Ágnes, Tocsó/Papa: Láng József, Banyikné/Aranka: Kocsis Judit, Paja/Első Nándorfalvi: Lippai László, Igazgató/Visták: Katona János, Lottóárus/Munkás/Borsos: Fila Balázs, Kofa, Pincérnő: Markó Eszter Lángosos/ Második Nándorfalvi: Blazsovszky Ákos.

Rendező: Verebes István, Jelmeztervező: Tordai Hajnal, Díszlet: Mira János, Koreográfus: Bodor Johanna.
„Az életet a napos oldalról, könnyedén kell szemlélni, tartja ezt az öreg Tamburáns. Adja is tovább a gyakorlatban a két fiatal srácnak, akikkel megosztja a dülledező-omladozó viskóját. A falakon túl azonban ott egy másik világ, nőnek ki a betonból a szép új házak, szippantják a teret, és Tamburáns filozófiáját. Ellenállás, vagy önmegadás? Sufni, vagy villa? Dalos válaszok a változásra, a kívül csillogó, belül meg ki tudja mit tartogató új létformára.”

Az előadásra kérem a bérletét és az útiköltséget 1700,- Ft/fő hozza magával.

Tájékoztatom, ha valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni.

A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!

Jászfényszaru, 2013. december 01.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Tibor

szervező