febe fejlec lekerekitett

   A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége október 22-i ülésén többek között arról döntött, hogy XXIII. alkalommal is megrendezi a jótékonysági műsoros estet és bált.

A szokásoknak megfelelően február harmadik szombatján, 20-án 18 órakor kezdődik a rendezvény.   

   Az est fővédnöke: Pál Bertalan, a BASF Hungaria Kft. régióvezetője.

   Az est díszvendége: Unger Balázs cimbalomművész, a IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Jászfényszaru tanára.

   A műsorhoz hozzátartozik a műsorvezetők személye, Cserháti Ági és Zsámboki Zsolt.

   A műsorban közreműködnek: Dobák Attila operaénekes, Csáki Tibor előadóművész, Vörös Edit előadóművész és meglepetés vendégek.

   A 90 perces műsor után jól esik a vacsora, Vágó Tibor specialitásai.

   A báli nyitótáncot az Iglice Gyermeknéptánc Együttes mutatja be.

   A báli zenét a miskolci GONDA zenekar szolgáltatja.

   Éjfélkor a hagyományoknak megfelelően tombolasorsolásra, bál szépe és udvarhölgyei cím átadására kerül sor.

   Anyagi támogatást, adományt és tombola felajánlást, amely jótékonysági célra történik, köszönettel elfogadunk.

   A terem dekorációját Harmathné Boros Mária végzi, virág kompozíciót Görbéné Réz Enikő állítja össze, a hangosítást Harnos Miklós biztosítja.

   Szeretettel várjuk a rendszeresen részvevőket, a vissza-visszatérőket, az először idelátogatókat és az első bálozókat. A Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében a földszinten és a galérián kisebb és nagyobb asztaloknál tudunk a rendezvényre elhelyezést biztosítani.

   A belépő jegyek asztalfoglalással a földszinten 7500,- és 5500,- Ft/fő, a galérián 5000,- Ft/fő áron vásárolhatók meg, 2016. január 10-től - kedd és csütörtöki napokon 14 és 18 óra között - a Városháza alagsorában (Szabadság tér 1.) személyesen Tóth Tibornál ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy +36/30-337-3336 mobiltelefonon) jelezhetik részvételi szándékukat. A jelentkezési sorrendnek megfelelően mindenki kiválaszthatja a még rendelkezésre álló helyek közül a számára legmegfelelőbbet.

A megrendelt, lekötött jegy árát lemondás esetén jótékonysági célra használjuk fel. Felülfizetést köszönettel veszünk.

   A jelentkezők február elején kapják meg a névre szóló nyomdai báli meghívót. Minden leendő vendégünknek jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kíván a báli rendezőbizottság.

                                                                                                                               Tóth Tibor