Kedves Barátunk!

   Egyesületünk 2016. február 20-án (szombaton) este 18 órai kezdettel, XXIII. alkalommal rendez zártkörű jótékonysági műsoros estet és bált, melyre Önt és kedves családját tisztelettel meghívjuk.

 

A rendezvény tiszta bevétele a „Jászfényszaruért” Alapítvány céljait és az ez évi egyesületi programok megvalósítását szolgálja.

A rendezvény fővédnöke:  Pál Bertalan, a BASF Hungaria Kft. régióvezetője

A rendezvény díszvendége: Unger Balázs cimbalomművész, a Jászfényszarui IV. Béla Katolikus
                                           Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanára

A rendezvény műsorvezetői:Cserháti Ágnes televíziós műsorvezető és kommunikációs tanácsadó

                                            Zsámboki Zsolt rádiós műsorvezető, szerkesztő

A műsorban fellépnek:       Dobák Attila operaénekes, Csáki Tibor előadóművész, Kádár Szabolcs  
                                            
János musicalénekes, Vörös Edit jazzénekes

A műsort vacsora követi: A vacsora Vágó Tibor specialitásai: Hortobágyi palacsinta (előétel), Erdei gombás szűzérmék, Kijevi csirkemell, fűszeres burgonya, rizi-bizi, házi vegyes saláta, gyümölcsös pohárkrém. Pogácsa, ásványvíz.

A nyitótáncot bemutatják az Iglice Gyermeknéptánc Együttes tagjai, a táncot betanította Péter Szilárd és Havrán Bettina táncpedagógusok.

A báli zenét az egri Gonda Band szolgáltatja.

Éjfélkor tombolasorsolásra, bál szépe és udvarhölgyei cím átadására kerül sor.

Az utolsó keringőt a Gonda Band 04 órakor játssza.

A rendezvény előző évi anyagi támogatói voltak: Prof. Dr. Dobák Miklós és családja Budaörs, Samsung Electronics Magyar Zrt., Saturnus Kft. Bp., Németh András Jászberény, Bali Kft., Hornyák Kft. Jászberény, Dr. Nagy Zsuzsanna Gárdony, Zilbauer János Budapest, Ötvös Varga Béla Budapest.
Várjuk a 2016 évi támogatók adományait.

Tombola tárgy felajánlást, jótékonysági célra köszönettel vesszük és elfogadjuk, az adományozókat a helyi újságban közzétesszük.

A terem dekorációját Harmathné Boros Mária végzi, virág kompozíciót Görbéné Réz Enikő állítja össze, a hangosítást Harnos Miklós és fia biztosítja.

A Petőfi Művelődési Ház nagytermében a földszinten és a galérián kisebb és nagyobb asztaloknál tudunk a rendezvényre elhelyezést biztosítani.

A belépő jegyek asztalfoglalással a földszinten 7500,- és 5500,- Ft/fő, a galérián 5000,- Ft/fő áron vásárolható meg, 2016. február 18-ig – kedd és csütörtöki napokon 14 és 18 óra között – a Városháza alagsorában (szabadság tér1.) személyesen Tóth Tibornál vagy (e-mail címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36/30-337-3336 mobiltelefonon) jelezhetik részvételi szándékukat. A jelentkezési sorrendnek megfelelően, mindenki kiválaszthatja a még rendelkezésre álló helyek közül a számára legmegfelelőbbet.

A megrendelt, lekötött jegy árát lemondás esetén jótékonysági célra használjuk fel.

Felülfizetést köszönettel veszünk.

A jelentkezők február elején kapják meg a nyomdai báli meghívót.

Jászfényszaru, 2016. január 14.

Baráti üdvözlettel:    

 Tóth Tibor, elnök
  Mészáros László, titkár

                                                                                                            {jcomments off}