febe fejlec lekerekitett

   febe bal

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége szeptember 24-i ülésén megerősítette korábbi döntését, hogy XXIV. alkalommal is megrendezi jótékonysági műsoros estet és bált. A szokásoknak megfelelően február harmadik szombatján 18-án 18 órakor kezdődik a rendezvény.

   Fővédnök: Szabó László, a Jászberényi Katolikus Liska József Középiskola igazgatója.

   Az est díszvendége:Csikós Miklós jászkapitány.

   A műsorhoz hozzátartozik a műsorvezetők személye Cserháti Ági és Zsámboki Zsolt.

   A műsorban a Rádás Társulat tagjai, Borbély Brigitta, Hompok Tamás, Németh Gábor a Madách Színház fiatalművészei lépnek fel.

   A 90 perces műsor után jól esik a vacsora Vágó Tibor specialitásai.
   A bált a Lehel-Melody TSE tagjai nyitják meg.

   A báli zenét a budapesti BULI VAN BAND zenekar szolgáltatja.

   Éjfélkor a hagyományoknak megfelelően tombolasorsolásra, bál szépe és udvarhölgyei cím átadására kerül sor.

   Anyagi támogatást és tombola felajánlást, amely jótékonysági célra történik, köszönettel elfogadunk.

A terem dekorációját Harmathné Boros Mária végzi, virág kompozíciót Görbéné Réz Enikő állítja össze, a hangosítást Harnos Miklós biztosítja.

   Szeretettel várjuk a rendszeresen részvevőket, a vissza-visszatérőket, az először idelátogatókat és az első bálozókat. A Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében a földszinten és a galérián kisebb és nagyobb asztaloknál tudunk a rendezvényre elhelyezést biztosítani.

   A belépő jegyek asztalfoglalással a földszinten 7500,- és 5500,- Ft/fő, a galérián 5000,- Ft/fő az előző évi áron vásárolható meg. A jegyek megvásárlására 2017. január 10-től február 16-ig - kedd és csütörtöki napokon 14 és 18 óra között - a Városi Értéktárban (Szentcsalád tér 12.) személyesen Tóth Tibornál lehet. A következő elérhetőségeken - e-mail címen Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36/30-337-3336 mobiltelefonon, vonalas telefonon 660-800 - jelezhetik részvételi szándékukat. A jelentkezési sorrendnek megfelelően mindenki kiválaszthatja a még rendelkezésre álló helyek közül a számára legmegfelelőbbet.

A megrendelt, lekötött jegy árát lemondás esetén jótékonysági célra használjuk fel.

   Felülfizetést köszönettel veszünk.

   A jelentkezők február elején kapják meg a névre szóló nyomdai báli meghívót. Minden leendő vendégünknek jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kíván a báli rendezőbizottság.

 

{jcomments off}Tóth Tibor