febe fejlec lekerekitett

ezsias laszlo cd borito ezsias laszlo eletut

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Ézsiás László előadásában - 70. születésnapja alkalmából - az általa írt és más költők verseit tartalmazó CD lemezt ad ki.
   A Vers a szívemben, szívem a versben címet viselő lemez ünnepélyes bemutatására 2017. február 10-én (pénteken) 17 órakor a Városháza dísztermében kerül sor, melyre szeretettel várjuk a verseket szerető érdeklődőket. Meghívó>

   A 76 perces CD lemezen 27 vers hallható, ebből 15 vers saját költemény, míg 12 egy-egy költő verse. A lemezen elhangzik többek között a szerzőtől a Jászokról, a szülőföldről szóló három, az Édesanyának emléket állító négy vers, két szerelmet felidéző költemény, megemlékezik két tanáráról, Hesz Ernőről és Kiss Józsefről. Gyásznap címmel Göncz Árpádra is emlékezik. Három vak költő, valamint Grecsó Krisztián, József Attila, Juhász Gyula, Nagy László Petőfi Sándor, Vörösmarty Mihály, Zelk Zoltán egy-egy verse is felkerült a CD lemezre.
   A bemutató alkalmából a lemezről néhány verset élőben is meghallgathatnak a jelenlévők. Az est vendége Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író. A bemutatón közreműködnek Szabó Krisztina énekművész és Magyar Csaba zongoraművész.
   A lemez kiadás költségének nagy részét támogatók biztosították. A felvétel hangmérnöke Bayer Sándor volt, a grafikai munkát Koppány Desing végezte. Nyomdai munkálatok és lemeznyomás VTCD Videoton Kompaktlemez-gyártó Kft. Székesfehérvári gyárában készült.
   A bemutató után a jelenlévők 1200,- Ft-os áron a CD lemezt megvásárolhatják.


                                                                                                                Tóth Tibor{jcomments off}