20181228 oevbucsuztato

   A Fényszaruiak Baráti Egyesülete együtt működve Vágó Tibor üzemeltetővel a Régi Kaszinó étterem és kávézó nagytermében az elmúlt évekhez hasonlóan december 28-án (péntek) 17 órakor V. alkalommal Óévbúcsúztatót tart. A rendezvénnyel egyben zárul városunk és a FÉBE negyedszázados jubileumi rendezvény sorozata.

   A zenést est keretébe a jó hangulatról Mészáros János Elek operaénekes, Simándy József-díj és Szenes Iván művészeti díj tulajdonosa, a Csillag születik negyedik szériájának győztese, Tóth Boglárka énekes, a Városi Énekkar és egy meglepetés vendég gondoskodnak, melynek költségét a FÉBE fedezi.
   A 80 perces műsort követően a vacsora több fogásos hideg, meleg ételből áll, tetszés szerinti választással, korlátlan fogyasztással.
   Az est vacsora költsége és egy pohár pezsgővel együtt 2500,- Ft/fő, az italfogyasztást mindenki rendelése szerint fizeti.

   A kaszinói zenés estre, mint egy 100 főnek tudunk asztallal együtt helyet biztosítani. Jelentkezni a vacsora árának elővételben történő befizetésével, asztalfoglalással december 3-tól december 22-ig az étteremben a presszórészen folyamatosan lehet, amíg a jegyek el nem fogynak.
                                                        Tóth Tibor
Fotó: Mészáros János Elek Facebook{jcomments off}