A Fényszaruiak Baráti Egyesületének Elnöksége a hagyományoknak megfelelően február 3. hétvégéjén, február 18-án, szombaton este 6 órai kezdettel rendezi meg a Petőfi Művelődési Házban a „Jótékonysági műsoros estet és bált”. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt, régi törzsvendégeinket és a nálunk első bálozókat egyaránt.
Az est tiszta bevétele 50-50 %-ban a „Jászfényszaruért” Alapítvány céljait és az egyesület 2012 évi programjainak megvalósítását szolgálja.

A rendezvény fővédnöke Lengyel Boldizsár újságíró (a hatvanas évek közepén a helyi művelődési ház igazgatója volt), díszvendége Kovács Andrásné pedagógus, a Magyar Kultúra Lovagja (aki 40 éve a színjátszás apostola városunkban).
Az est szóvivői: Cserháti Ágnes, a MTVA szóvivő, kommunikációs igazgatóhelyettes, Zsámboki Zsolt, az InfoRádió műsorvezetője, a Duna TV szerkesztője.

A műsorban fellépnek: Ézsiás László Vörösmarty-díjas versmondó, Gonda László zongorista- előadóművész, Kövesdi Éva, a budapesti Moulin Rouge dívája, Pál Hajnalka ének, Szabó Krisztina énekművész.

A vacsora (Vágó Tibor specialitásai) és a nyitótánc után est sztárvendége Kovács Kati Liszt Ferenc-díjas előadóművész, színművésznő, szövegíró, a magyar könnyűzene kiemelkedő énekesnőjének koncertje következik. Közreműködik Koncz Tibor zongorista, bobos, zeneszerző.

A báli zenét a miskolci VIDIA zenekar szolgáltatja.

Tombola tárgy felajánlást, jótékonysági célra köszönettel elfogadunk.

A terem dekorációját Harmathné Boros Mária végzi, a virág kompozíciót Görbéné Réz Enikő állítja össze, a hangosítást Harnos Miklós biztosítja.

A belépő jegyek asztalfoglalással a földszinten 5500,- és 6500,- Ft/fő, a galérián 4500,- Ft/fő áron januártól kedd és csütörtöki napokon 14 és 18 óra között a Rimóczi-kastély toronyszobájában (Szabadság tér 18.) Tóth Tibornál megvásárolhatók. Előzetes helyfoglalás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen vagy +3630/337-3336 mobiltelefonon. A jelentkezési sorrendnek megfelelően mindenki kiválaszthatja a még rendelkezésre álló helyek közül a számára legmegfelelőbbet.

A jegyet igénylők január végén kapják meg a névre szóló nyomdai báli meghívót.