febe fejlec lekerekitett

Program:

Indulás Jászfényszaruról a később meghatározott helyszínről és időpontban. Első állomásként a bogyiszlói paprikáról ismert Bogyiszló településre utazunk, ahol a Tájházban az egyik alapítótól hallhatunk ismertetőt.

Utunkat folytatva a Pörbölyi Ökoturisztikai központhoz érkezünk, a természetvédelmi oltalom alatt álló Gemenci erdőbe, mely az Alsó-Duna völgy csodálatos ártéri erdeje. Mielőtt felszállnánk az erdei vasútra, lehetőség lesz a központtól induló ösvényen néhány perces sétával elérhető nagyrezéti Vadmegfigyelő helyet megnézni, ahol gímszarvast és vaddisznót figyelhetnek meg az érdeklődők. Majd a kisvasúttal Pörböly állomástól utazunk Lassi állomásig és vissza.

Finom ebédünket – gyümölcsleves, rántott sertés szelet steak burgonyával, káposztasalátával, rétes – elfogyasztani Bajára utazunk, majd rövid sétát követően indulunk tovább Kalocsára, melyet a paprikáról és népművészetéről ismerhetünk. Megtekintjük, a Viski Károly Múzeumot majd séta keretében ismerkedünk meg a várossal, ezt követően pedig haza utazunk.

A programot és az autóbuszt a Gredo Tours Utazási Iroda biztosítja.

Időpont: 2020. augusztus 29. Részvételi díj: 13.000 Ft/fő
A részvételi díjban szerepel az autóbusz utazási költsége, csoportkísérő idegenvezető díja, a háromfogásos ebéd, a Bogyiszló tájház belépődíja, a Gemenci erdei vasút retúrjegye, a Visi Károly Múzeum belépődíja és 1 órás tárlatvezetői díj.
Jelentkezni Tóth Tibornál mobilon: +36-30-337-3336 vagy 06-57-660-800, illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. folyamatosan 8000,- Ft/fő előleg befizetésével augusztus 15-ig illetve 50 fő létszám keretig lehet.

Tóth Tibor