febe fejlec lekerekitett

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete Elnöksége és az általa alapított Jászfényszaruért Alapítvány Kuratóriuma ezúton köszöni meg, akik 2019. évi személyi jövedelemadójuk 1 %-át 2020. év tavaszán, összesen 840 ezer forint összegben a két szervezetnek ajánlották fel.
   A felajánlott összeget, mint eddig mindenkor a város lakossága és az innen elszármazottak érdekében maradandó értékek megteremtésére használja fel. A 2019-ben megkapott összeget az egyesületi elismerések (oklevél, bronzplakett) elkészíttetésére fordítottuk. Az összeg pontos felhasználással a NAV felé mindenkor előírásszerűen elszámoltunk. A honlapunkon, helyi lapban nyilvánosságra hozzuk.
   Kérjük, hogy ebben az évben is 1 %-os SZJA felajánlását a két szervezet egyikének ajánlja fel. Ne feledje, ha az adóbevallását a NAV által készítteti el, illetve a bevallás módjaként ezt választja, akkor adója 1 % százalékának felajánlását online felületen május 20-ig teheti meg, a 20EGYSZA jelű nyomtatványon.
Borítékban helyezve, a nyilatkozatot lezárva a NAV ügyfélszolgálatán is leadhatja. Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a ragasztás helyén pedig az aláírása!
   A 20EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban) is rendelkezhet. A nyomtatvány letölthető a NAV weboldaláról.
Az önadózók az eddigi gyakorlatnak megfelelően járhatnak el.
   A Fényszaruiak Baráti Egyesülete adószáma: 18822317-1-16, a Jászfényszaruért Alapítvány adószáma: 18823514-1-16.
   Kérjük, ne hagyja elveszni az 1 %-át, szolgáljon az nemes helyi célt, ha szükséges, kérje segítségünket, telefon: 06-57-660-800, mobil: +36/30-337-3336.
Tóth Tibor