febe fejlec lekerekitett

Operaház FÉBE kirándulás 10 8A FÉBE kellőszámú (legalább 32 fő) jelentkezés esetén 2022. október 8. (szombat) Budapestre önköltséges kirándulást szervez. A kirándulás első állomásaként megtekintjük az öt év után idén nyáron átadott, teljes pompájában felújított Magyar Állami Operaházat. Rövid sétát teszünk a Városligetben a közelmúltban átadott Magyar Zene Házához, és az új Néprajzi múzeumhoz. A közösen elköltött ebédet követően bemutatják nekünk az Unicum gyár egyedülálló történetét, megtekinthetjük a gyár működését, és megkóstolhatjuk legismertebb termékeiket. A nap végét a Rózsadomb romantikus, már-már elfeledett, de szintén a közelmúltban igényesen renovált Gül Baba türbéjét övező rózsakertben töltjük. E helyütt, szintén idegenvezetői támogatással visszaemlékezünk majd a török időkre miközben pazar kilátásban gyönyörködhetünk a Dunát átölelő belvárosra.

Unikum plakát kirándulás 2022 10 08Szolgáltatás: különjáratú autóbusz, közös háromfogásos ebéd, belépők költsége.

Részvételi díj: a résztvevők számától függően várhatóan 12.000 Ft/fő.

Az utazás feltétele: A programon kizárólag az aktuális járványügyi szabályozok betartásával lehet részt venni. A 18 évnél fiatalabb személyek kizárólag szülői felügyelet alatt vehetnek részt.

Jelentkezni lehet: 2022 augusztus 22-től szeptember 15-ig személyesen a városháza 2. emeletén, baloldalt az első iroda helységben lehet Tóth Tibornál, 6000 Ft/fő előleg befizetésével. A vonalas telefon a számon 06-57-520-149 vagy mobilon +36/30-337-3336 is kereshetik.
Kiss Dávid Sándor

Fotók:

1. ábra.: Magyar Állami Operaház
2. ábra.: Unicum reklámplakát 1924-ből