febe fejlec lekerekitett

ÓÉVBÚCSÚZTATÓ ZENÉS EST
a művelődési házban

    A Fényszaruiak Baráti Egyesülete a jubileumi évet december 29-én (pénteken) 17 órakor a IX. alkalommal megrendezendő Óévbúcsúztatóval zárja.
   A 80 perces műsort követően a vacsora meleg ételekből, köretekből, savanyúságból áll, tetszés szerinti választással és fogyasztással.
Az est vacsora költsége, egy pohár pezsgővel, ásványvízzel együtt 4.500,- Ft/fő. A ház büféje üzemelni fog, akolmentes és alkoholos italokat egyaránt lehet vásárolni.

   A műsorban fellép 60 perces műsorával Szabó Bence, a The Voice tehetségkutató versenybe bejutott énekes, aki Budapesten a Bartók Béla Zeneművészeti szakgimnázium végzőse. Zongora kisérő: Bodoczki Júda. Bence, mint Szabó Krisztina énekművész, tanár növendékeként a 2018-as Óévbúcsúztatón három ének számmal már szerepelt. Az eltelt öt év alatt hangját tovább csiszolta Szabó Magdolna tanszékvezető művész-tanár. Vendégként fellép 30 perces változatos műsorával Koczka Tamás a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karon végzett fiatal operaénekes.

   A műsor költségét – önkormányzati pályázati támogatásból – a FÉBE fedezi.

   A zenés estre, mint egy 180 főnek tudunk asztallal együtt helyet biztosítani.   
   Jelentkezni a vacsora árának elővételben történő befizetésével december 4-től a Városi Értéktárban (Szentcsalád tér 12.) személyesen Tóth Tibornál, vagy asztalt foglalni előzetesen a +36/30-337-3336 mobil számon lehet.   
   December 20-át követően betegség esetén sem tudjuk a vacsora árát visszafizetni
Tóth Tibor

Szabó Bence fotó jó Koczka Tamás operaénekes új

Fotó: Szabó Bence
         Koczka Tamás