febe fejlec lekerekitett

  Szolnokon a Megyeháza dísztermében július 31-én tartotta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség a küldöttközgyűlését. Jászfényszarut a Polgárőr Egyesület elnöke, Pető István képviselte.
   Az összejövetelen Szabó Zoltán, a megyei szövetség elnöke az elmúlt évről számolt be, majd az idei év feladatait, céljait határozta meg. Megemlékezett arról, hogy az Országos Polgárőr Szövetség ebben az évben ünnepli megalakulásának harmincadik évfordulóját.
   A küldöttközgyűlés tagjai OPSZ-küldöttet, majd választási és jelölő bizottsági tagot választottak. Végezetül elismeréseket adtak át a kiváló munkát végző polgárőröknek.
   A küldöttközgyűlésen meghívottként jelen volt Víg Antal, a jászfényszarui Polgárőr Egyesület alapító tagja, aki a 2020. évben nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként tárgyjutalomban részesült. Az erről szóló emléklapot dr. Rádi Norbert r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője látta el kézjegyével, illetve a tárgyjutalmat a megyei szövetség elnökével közösen adta át.
   Köszönjük a polgárőrök áldozatos munkáját, az elismeréshez gratulálunk, további eredményes munkát kívánunk.
Tóth Tibor

Képaláírás:

Víg Antal polgárőr átveszi az emléklapot és tárgyjutalmat. Fotó: Sebestyén Jenő (Facebook)