febe fejlec lekerekitett

 Jó tanulók Kotán Csenge A Jászfényszaru Város Önkormányzatának döntése alapján (melynek ötletadója voltam) május elseje lett a Város napja. Az első városnap 2000. május 1-jén került megtartásra. Ez évben már a 25. rendezvényre kerül sor. Hála a szervezőknek, civileknek gazdag és színes programokkal várják minden évben a városlakókat.
   Új színfoltként az önkormányzat, az iskola és a Fényszaruiak Baráti Egyesülete 2024. május 1-jén 10 óra 30 percre a Városháza dísztermébe várja a volt és jelenlegi diákpolgármestert és helyettesét, valamint Fair Play-díjasokat egy baráti találkozóra.

 jó tanulók Kovács Dániel diákpolgármester  A program alkalmat ad arra, hogy a város polgármestere által adott jótanulók fogadásán 1995 és 2023 között bemutatott diákpolgármesterei, helyettesei és 1997 évtől évente átadott Fair Play-díjasok találkozhatnak. A meghívottak egyrésze Jászfényszarun lakik, a nem helyben lakókat pedig haza várjuk.
   A rég nem látott volt diákok találkoznak, megismerik a város tovább fejlődésének lehetőségeit. Az idősebb korosztálynak lehetősége lesz a fiatalabbaknak tapasztalataikat átadni, eszmét cserélni.
  Az elmúlt évben az újságunk hasábjain az elsők közül hét diákpolgármestert és öt „fair play”-díjast mutattunk be. Bízunk, benne ennek többszöröse vesz részt a rendezvényen.
Az időpontot írd be a naptáradba, keresni fogunk és szeretettel várunk egy kellemes, baráti programra.
Kép és szöveg: Tóth Tibor

1./ A jótanulók fogadásán a Régi Kaszinó étteremben 2011. június 15-én Kotán Csenge 4. osztályos diák a polgármestertől veszi át az Emléklapot.  
2./ A jótanulók fogadásán a Régi Kaszinó étteremben 2011. június 15-én Kovács Dániel – a 2011/2012 tanév új diákpolgármestere – 7. osztályos tanuló Győriné dr. Czeglédi Mártától veszi át az Emléklapot.