febe fejlec lekerekitett

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2008. május 10-én (szombat) du. 17 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre Magyar Színház (VII. Hevesi Sándor tér 4.) Szikora Róbert - Valla Attila (Nepp József és Ternovszky Béla filmje alaján): Macskafogó musical két részben megnézni.

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 30 perc, várhatóan 23 órara érkezünk haza.

Szereplők: Rancsó Dezső, Tóth Sándor, Bede Fazekas Szabolcs, Auksz Éva, Fülöp Zsigmond, Sipos Imre, Mihály Pál, ifj. Jászai László, Jegercsik Csaba, Pavletits Béla, Soltész Bözse, Wégner Judit, Szatmári Attila, Császár Angéla és sokan mások. Rendező: Iglódi István

A híres rajzfilm immár halhatatlan figurája áttáncolt a színpadra és az elmúlt szezonban Pécsett hatalmas sikerével kezdte meg előreláthatólag országos körútját. A történet nagy vonalakban követi a rajzfilm cselekményét, de – révén, hogy az egész társadalmat nem rajzolt mesefigurák, hangsúlyozottan rólunk, esendő, csetlő botló, kényszerhelyzetben hősies, nyugodt körülmények között kicsit lusta, kicsit falánk, ha lehet konfliktusokat kerülő emberekről szól a musical. Vannak benne filmekből jól ismert üldözési jelenetek, mindvégig kitartók, az ellenségeskedést nem ismerő macska – és egérgyerekek, és persze szerelem, olyan mély mint, lehetett Rómeó és Júliáé.

A zene szerzője a mindenki által ismerte Szikora Róbert, aki a lehető legfrissebb, legmaibb zenét komponálta a történetet illusztrálandóan. Szinte valamennyi szám slágergyanús.

Hogy kik nézzék meg? Elsősorban a fiatalok, idősek, gyerekek és felnőttek, egyszóval mindenki, hiszen valamennyi korosztály számára izgalmas, és érdekes a sokrétű történet…

Az előadásra 2800,- 2500,- és 2200,- Ft/db áron tudunk jegyeket biztosítani.

Az autóbusz költség: 1.000,-Ft/fő

Jelentkezni folyamatosan május 5-ig Tóth Tibornál 30-3373336 vagy este a 57-422-871 telefon számokon, vagy napközben személyesen a Rimóczi-kastélyban lehet.

A jelentkezőknek jó szórakozást kívánok.

Jászfényszaru, 2008. április 5.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Tibor

szervező


Fényszaruiak Baráti Egyesülete

Jászfényszaru, Fürst Sándor út 1.

Kedves Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2008. június 7-én (szombat) du. 17 órakor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre Thália Színház (VI. Nagymező utca. 22-24.) Zerkovitz - Szilágyi: Csókos asszony operettet három felvonásban megnézni.

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 22 óra, várhatóan 23 óra 30 percre érkezünk haza.

Szereplők: Huszti Péter, Mahó Andrea, Dolhai Attila, Csonka András, Oszvald Marika, Peller Anna, Faragó András, Fila Balázs, Oláh Tibor, Bódi Barbara. Rendező: Böhm György

Mi muzsikus lelkek, Most, amikor minden virág nyílik, Gyere, te nímand! Van a Bajza utca sarkán egy kis palota, Látta-e már Budapestet éjjel, Asszony, asszony, csókos asszony, Asszonykám, adj egy kis kimenőt!,Los Angeles, Éjjel az omnibusz tetején és még jó pár örökzöld zseniális sláger ebben a darabban hangoznak majd el. Kitűnő színészek, remek táncok és humor, nevetés és kacagás! És egy nagyon jó történet.

Az előadásra 4200,- 3700,- és 2200 Ft/db helyáron tudunk jegyeket biztosítani.

Az autóbusz költség: 1.000,-Ft/fő

Jelentkezni folyamatosan Tóth Tibornál 30-3373336 vagy este a 57-422-871 telefon számokon, vagy napközben személyesen a Rimóczi-kastélyban lehet.

A jelentkezőknek jó szórakozást kívánok.

Jászfényszaru, 2008. április 05.

Baráti üdvözlettel:

Tóth Tibor

szervező