febe fejlec lekerekitett

 A díjazottak
Képek az eredményhirdetésről

Rajzpályázat eredményhirdetése

A meghirdetők a Fényszaruiak Baráti Egyesülete, a „Jászfényszaruért”Alapítvány és az Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Szakképző Iskola Diákönkormányzata október hónapban a várossá válásunk 15. évfordulója alkalmából helyi tanulóknak három kategóriában rajzpályázatot hirdetett.

A következő elképzelés megjelenítése volt a feladat szabadon választott technikával A/4-es méretű rajzlapon: Mivel szépíteném, fejleszteném, gazdagítanám városomat a következő tizenöt évben?

A kiírásnak megfelelően 28 pályamunka érkezett. A 3 fős zsűri – Lajkóné Tanczikó Tünde, Penczner Sándorné és Tóth Györgyné – munkáját elvégezte és korcsoportoknak megfelelően a következő döntést hozta.

Az I. korcsoport (1-4. osztály) pályázói közül Kovács Tamás 1.b., Mészáros Róbert 3.b., Borbély Evelin 4.b., Dudás Dániel 4.b., Tóth Cintia 4.b., a II. korcsoport (5-6. osztály) pályázói közül Illés Diána 6.a., és a III. korcsoport (7-8. osztály) pályázói közül Rimóczi Dóra 7.c. osztályos tanuló részesült értékes képzőművészeti album könyvjutalomban és oklevélben. A zsűri Dudás Dániel 4.b. osztályos diák másik pályamunkáját különdíjban – képzőművészeti album és oklevél - részesítette.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjak átadására 2008. december 10-én (szerdán) 15,30 órakor a Városháza emeleti folyosóján került sor. Az ünnepséget jelenlétével megtisztelte Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester, és Kaszai Martin diákpolgármester. A díjazott alkotásokból készített kiállítás december 22-ig ugyanitt tekinthető meg.

A díjakat a Fényszaruiak Baráti Egyesülete, és a „Jászfényszaruért” Alapítvány ajánlotta fel, míg az oklevelet Berze Lászlóné iskolai könyvtáros készítette.

A meghirdetők köszönik minden közreműködő segítő munkáját.

Tóth Tibor

a Fotókat Fekete Imréné Bea készítette

Fényszaruiak Baráti Egyesülete „Jászfényszaruért”Alapítvány Általános Iskola, Alapfokú Művészet-

Jászfényszaru, Fürst S. út 1. Jászfényszaru, Fürst S. út 1. oktatási Intézmény és Szakképző

Iskola Diákönkormányzata

Jászfényszaru, Szabadság út 32.

Kedves Kovács Tamás 1.b. Mészáros Róbert 3.b. Borbély Evelin 4.b.

Dudás Dániel 4.b.Tóth Cintia 4.b. Illés Diána 6.a. Rimóczi Dóra 7.c.!

Tisztelt Szülő/k/!

A meghirdetők október hónapban várossá válásunk 15. évfordulója alkalmából a Jászfényszarui Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Szakképző Iskola tanulóinak három kategóriában rajzpályázatot hirdetett.

Az A/4-es rajzlapon, szabadon választott technikával a következő elképzelés megjelenése volt a feladat:

Mivel szépíteném, fejleszteném, gazdagítanám városomat a következő tizenöt évben?

A pályamunkák elkészültek, az eredményhirdetésre és a díjak átadására, és a díjazott alkotások kiállítására a Városházán kerül sor.

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk 2008. december 10-én (szerdán) délután 15.30 órakor a Városháza emeleti folyosóján tartandó ünnepélyes eredményhirdetésre, és díjátadásra.

A díjazott rajzok kiállítása december 22-ig lesz látható.

Az eredményhirdetésen a pályázó megjelenésére számítunk!

Köszönettel vesszük, ha a díjkiosztáson pályázó örömében – lehetőség esetén – a

szülő is osztozik.

Jászfényszaru, 2008. december 05.

Tóth Tibor Mészáros László Kovács Lászlóné

FÉBE elnöke Kuratórium elnöke Diákönkormányzat vezető