febe fejlec lekerekitett

  Lepke kilátó 2 Dr. Palla Gábor közgazdász – szülei, nagyszülei révén – gyökerei itt található, tagja a Fényszaruiak Baráti Egyesületének nem először tesz nagylelkű felajánlást.
   A helyi iskola vezetésével egyeztetve a 2021/22-es tanévben a „Legkirándulóbb család” címet elnyert családnak ajánlott fel ötvenezer forintot.
   A FÉBÉ-vel közösen egy különdíjat is meghirdetett. A különdíjat az a család kapja meg, aki Fényszaruból az újévben 2022 első öt hónapjában elmegy észak felé a Cserhátba. Ott felmászik a Tepke-kilátóba és a család készít egy olyan fotót/szelfit, amin a kilátó tetején állnak, és a képet elküldi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A célpont elérése még vonzóbb legyen, ha visszajön a család a Tepke-kilátóból és megéhezik, akkor a kilátó alatti műútnál lévő csárdában űzheti el az éhséget, 15 ezer forintértékben. A különdíjhoz dr. Palla Gábor felajánlott egy pezsgő-ritkaságot, amit itthon készítik, a Kiskunságban egy mára már kissé elfeledett, de eredetvédett és Hungarikum fehér szőlőből. A FÉBE a csárdában elfogyasztott étel árát 15.000 Ft értében állja.
   Örömünkre megérkezett az e-mail: Polatschek Réka (5.b osztályos tanuló) és Polatschek Dominik (8.a osztályos tanuló) családjával 2022.03.13-án a Cserhátban a Tepke-kilátónál kirándult és utána a Bableves csárdában elfogyasztotta estebédjét.”
A túraútvonalon és a kilátóban készült képeket mellékelték.
   A különdíjas család tanulói és a szülei a tanévzárón június 18-én kapják meg a megérdemelt jutalmat, a különleges pezsgőt és a 15.000 Ft-ot.
Gratulálunk a családnak!

Lepke kilátó

Tóth Tibor

Fotó: A Polatschek család a kilátó tetején