febe fejlec lekerekitett

 Kedves Bérlettulajdonosok!

   Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében az Jávor Pál bérlet 2. előadására 2023. február 24-én (péntek) du. 16 órakor Jászberényből Batta- bizományitól induló, Fehér János különjáratú autóbuszára, elkerülő úton a Szent István út végén 16 óra 15 perckor. Jászfényszarun a Városháza előtti gyülekezéssel, 16 óra 30 perckor kifelé haladva a buszmegállókban megállva és Hatvanban Sárgacsikónál, a Vadász-kastélynál 16 óra 45 perckor Budapesti Operettszínházba megyünk (VI. Nagymező utca 17. Telefon: 472-2030) Alan Menken: A Szépség és a Szörnyeteg című musicalt két felvonásban megnézni.


   Az előadás 19 órakor kezdődik - az előadás időtartama 155 perc - vége 22 óra 35 perc, várhatóan 24 órára érkezünk Jászfényszarura.

Szereplők: Cseh Dávid Péter: A Szörnyeteg; Füredi Nikolett Belle: a Szépség; Szentmártoni Norman: Gaston; Serbán Attila: LeFou, Gaston szolgája; Angler Balázs: Monsieur Kanóc; Magócs Ottó: Mister Ketyegi; Nádasi Veronika: Kannamama; Sz. Nagy Ildikó: Madame de la Nagy Böhöm; Drahos Evelin: Babette, a portörlő; Bardóczy Attila: Maurice; Szente-Laboda Zsanett: Libuska; Faragó Alexandra: Libuska; Felkai Flóra: Libuska.

Alkotók és stáb: Alan Menken: Zeneszerző; Howard Ashman: Dalszövegíró; Tim Rice: Dalszövegíró; Linda Woolverton: Szövegíró; Orbán János Dénes: Fordította és a dalszövegeket készítette; Makláry László: Zenei vezető - Karmester; Bolba Tamás: Karmester; Szabó Mónika: Karigazgató; Aczél Gergő: Koreográfus-asszisztens; Godó Gabriella: Koreográfus-asszisztens; Kárpát Attila: Koreográfus-asszisztens; Kiss István Róbert: Koreográfus-asszisztens; Tucker András: Rendezőasszisztens; Nagy Bea: Játékmester; Somfai Péter: Világítástervező; Rózsa István: Díszlettervező; Túri Erzsébet: Jelmeztervező; Michac Gábor: Árnyjáték-tervező; Kuthy Ágnes: Árnyjáték-rendező; Nagy Péter István: Akciórendező; Duda Éva: Koreográfus; Böhm György: Rendező.

   A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott. A filmből készült családi musical immáron több mint huszonöt éve hódít az egész világon, és 2005-ös bemutatója óta töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon is. A családi musical nemcsak nyolc éve tartó német nyelvű turnéját folytatja a 2019/20-as szezonban, de Böhm György rendezésében visszatért a Budapesti Operettszínház színpadára is, sőt szeptember 20-án már az ezredik előadást ünnepelhettük.

   A Disney A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG című műve a Music Theatre International (Europe)-pal létrejött különleges megállapodás alapján kerül bemutatásra. www.mtishows.eu
A Szépség és a Szörnyeteg című előadás bemutatását a Music Theatre International (Europe) és a Hartai Zenei Ügynökség közötti megállapodás teszi lehetővé.

 

   Az előadásra 2.300,- Ft/fő útiköltséget és a kiosztott bérletet szíveskedjen magával hozni.

   Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni.
Aki nem tud maga helyett más személyt keresni, úgy próbálok segíteni, ha tudok.

   Mindenkinek jó szórakozást kívánok.

Jászfényszaru, 2023. február 18.                                                                 

Baráti üdvözlettel:

                                                                                                                 Tóth Tibor
                                                                                                                   szervező