febe fejlec lekerekitett

Kedves Bérlettulajdonos, Egyesületi Tagunk, Barátunk!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2011. április 15-én (péntek) 17 óra 15 perckor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet – 2. előadás az örökös tagok javára Claude Magnier: OSCAR vígjáték két részben megnézni.
Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 30 perc, várhatóan 22 óra 30 percre érkezünk haza.

Szereplők: Fila Balázs, Gieler Csaba, Józsa Imre, Juhász György, Kocsis Judit, Kovalik Ági, Márkó Eszter, Molnár Györgyi, Vándor Éva. Zöld Csaba.

Díszlettervező: Háda János Jelmeztervező: Zsigmond Éva Rendező munkatársa: Hegedűs Zsuzsa Rendező: Háda János

Bertrand Barnier, a gazdag párizsi szappangyár-tulajdonos élete egy hétköznapinak tűnő reggelen teljesen megváltozik. Mindazok, akik fél 9 és déli tizenkettő között meglátogatják - a fiatal könyvelő, a mumpszos masszőr, a lánya, aki valójában nem is a lánya, vagyis tulajdonképpen igen, de mégse… - , rádöbbentik arra, hogy lányos apának lenni nem is olyan egyszerű dolog. Otthona a követhetetlenül cikázó fekete táskák, elveszett ékszerek, többszörösen elsikkasztott pénzkötegek és lavinaként hömpölygő női fehérneműk özönében egy szempillantás alatt őrültekházává változik, miközben ő már azt sem tudja, mit akar valójában. Egy biztos: A gyereknek apa kell!!! De hol van Oscar?

Claude Magnier francia színész, író művéből két híres film készült. A középkorúak (1967) Louis de Funès, a fiatalabb korosztály (1991) Sylvester Stallone főszereplésével láthatták.

Az előadásra egy előadás árát 1800,- Ft/fő, és az úti költséget 1600,- Ft/fő hozza magával, összesen 3400,- Ft/fő.

Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.