febe fejlec lekerekitett

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2011. május 6-án (péntek) 17 óra 15 perckor a helyi autóbuszmegállókban, illetve a Városháza előtti gyülekezéssel, indulunk különjárati autóbusszal Budapestre József Attila Színház (1134. Budapest, Váci út 63.) Bánffy bérlet – 3. előadás az örökös tagok javára Hámos György – Ruttkay Zsófia: Mici néni két élete retro vígjáték zenével két részben megnézni.

Az előadás 19 órakor kezdődik, vége 21 óra 30 perc, várhatóan 22 óra 30 percre érkezünk haza.

Szereplők: Bodrogi Gyula, Balla Eszter, Csórics Balázs, Erős Csaba, Esztergályos Cecília, Fila Balázs, Galambos Erzsi, Héda János, Kocsis Judit, Kovalik Ágnes, Láng József, Márkó Eszter, Molnár Györgyi, Ömböli Pál, Vándor Éva. Zöld Csaba.

Díszlettervező: Horesnyi Balázs Jelmeztervező: Szakács Györgyi Koreográfus: Vida Gábor és Szent-Ivány Kinga Dramaturg: Szokolai Brigitta Zenei vezető: Gebora György Rendezőasszisztens: Tóth-Gábor Anna Rendező: Léner Péter

„Nem várok holnapig…” – dübörög a jól ismert sláger a szomszédban, és Mici néni,  barátnői sopánkodásától kísérten, immáron sokadszor veri partvissal a plafont. Hiszen ő fáradt, beteg, nyűgös, és még a lakás is beázik. Rehák doktor tanácsára elhatározza, hogy eltartási szerződést köt egy fiatal, gyermektelen házaspárral. Bokorék beköltöznek, élettel töltik meg a régóta lakatlan kisszobát. De az igazi fordulat akkor következik be, amikor megjelenik a színen Gál Alfréd, az egykori fiákeres, jelenleg főtaxis régi hódoló. Mici néni kivirul: SZTK helyett motorozni jár, piruláit félredobva, konyakmeggyel kúrálja magát és a bulizó fiatalok ostorozásáról lemondva, maga is a Budavár presszóban ropja. De ez a vicces, kalandos „kettős élet” nem űzhető sokáig. A megoldáshoz elég egy váratlan motordefekt és egy vízbe pottyant kalap…

Az előadásra egy előadás árát 1900,- Ft/fő, és az úti költséget 1600,- Ft/fő hozza magával, összesen 3500,- Ft/fő.

Akadályoztatás esetén, valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy a költséget kifizetni.