PostHeaderIcon Újévi koncert

Köszönet Jászfényszaruért végzett munkáért

Jászfényszaru Város Önkormányzata második alkalommal 2011. január 1-jén (szombat) 17 órai kezdettel a Petőfi Művelődési Házban Újévi koncertet szervez. A város képviselő testülete a műsorra tevékenységük elismeréséül meghívja a városi intézményekben dolgozó vagy már nyugdíjba vonult közalkalmazottakat, köztisztviselőket, önkormányzati kitüntetéssel rendelkezőket valamint a városért több éve sokat tevékenykedő civileket.

Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester újévi köszöntője után kétszer 60 perces koncert következik.

A műsorban közreműködnek: EventOperEtta - Budapest Kamarazenekar; Bondor Erika hegedűművész, a Budapesti Operettszínház művésze; Csonka Zsuzsanna  énekművész, a Magyar Állami Operaház művésze, Molnár Marica énekművész, az Interoperett művésze; Szabó Krisztina énekművész, a WDR Rádió Köln szólistája; Dániel Gábor énekművész, a Budapesti Operettszínház művésze; Kerényi Zoltán énekművész, az Interoperett művésze, valamennyien a EventOperEtta – Budapest szólistái. Művészeti vezető és a műsorszerkesztő: Dániel Gábor. Az est folyamán részletek hangoznak el a Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a Mosoly országa, Marica grófnő, Bánk bán, Carmen, Parasztbecsület, a Hegedűs a háztetőn, a My Fair Lady, az Operaház fantomja, József és más világhírű Webber zenés művekből. A szervezésben és rendezésben részt vállal: a Fényszaruiak Baráti Egyesülete.

A koncert nyilvános a galériára korlátozott számban 1200,- Ft/fő összegért december 27 és 30 között a Takarékszövetkezeti Fiókban Hangosiné Réz Máriánál lehet jegyet vásárolni.

 

                                                                                     

Módosítás: (2011. február 28. hétfő, 07:28)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 28
Utoljára regisztrált : kimi70
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink