PostHeaderIcon Óévbúcsúztató zenés gálaest

 

A Fényszaruiak Baráti Egyesülete - Jászfényszaru Város Önkormányzata által biztosított pályázati keretéből – együtt működve a Vágó Tibor üzemeltetővel a Régi Kaszinó étterem és kávézó nagytermében zenés teliesték rendezvény sorozat keretében.

Óévbúcsúztató zenés gálaestre december 28-án (vasárnap) 16 órakor kerül sor.

A gálaest fellépői Jászfényszaruhoz köthető művészek és helyi tehetségek. A két részes műsorban közreműködnek Berzéné Magyar Krisztina, Csírmaz Luca a Fortuna Együttes tagjai, Csomor Csilla színművész, Dobák Attila operaénekes, Nagy Judit vendégművész, Neumark Zoltán zongoraművész, Szabó Krisztina énekművész.
Műsorvezetők: Cserháti Ágnes és Zsámboki Zsolt.
A műsort követően a vacsora több fogásos hideg, meleg ételből áll, tetszés szerinti választással, korlátlan fogyasztással.
Az est költsége vacsorával és egy pohár pezsgővel együtt 2500,- Ft/fő, az italfogyasztást mindenki rendelése szerint fizeti.

A kaszinói zenés estre, mint egy 110 főnek tudunk asztallal együtt helyet biztosítani. Jelentkezni a vacsora árának elővételben történő befizetésével, asztalfoglalással december 8-tól az étteremben a presszórészen folyamatosan lehet, a vidéki vendégeink helyfoglalásában Tóth Tibor (+36/30/337-3336 mobil számon) szívesen közreműködik.
Tóth Tibor

 

 

Módosítás: (2017. március 22. szerda, 14:53)

 
Bejelentkezés
Levelezés

Be kell jelentkezni!

Beérkezett üzenetek

Be kell jelentkezni!

Jelenleg Online
Nincs
Eddig
Regisztrált tagok : 28
Utoljára regisztrált : kimi70
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált
Eseménynaptár
Regisztrált tagjaink