febe fejlec lekerekitett

  Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2024. február16-án (pénteken) 16 óra 30 perckor a Jászberényből induló különjárati autóbuszra, Jászberényben a Szent Erzsébet Kórház sarki Zöldség boltnál, majd Jászfényszarun Szent István út végén 16 óra 45 perc, Jászfényszarun 17 órakor a városházától indulva a jobboldalon lévő helyi autóbuszmegállókban vesszük fel bérleteseinket és Hatvanon át megy a csoport Budapestre József Attila Színházba (1134. Budapest, Váci út 63.) Kaló Flórián bérlet – 2023/24-es évad harmadik előadására: Heltai Jenő: Naftalin
bohózat a javából előadást megnézni.

  Szereplők: DR. SZAKOLCZAY BÁLINT, ügyvéd: Lábodi Ádám; KRISZTINA, a felesége: Kónya Merlin Renáta; LABODA KRISZTIÁN: Lukács Dániel; DR. CSAPLÁROS VILMOS, főorvos: Quintus Konrád; MARIANN, a felesége: Szabó Gabi; PAMELA, madame: Fehér Anna Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész: SZINTIA: Pikali Gerda Jászai Mari-díjas; YVETTE: Kovalik Ágnes; DOMBRÁDY ALEXANDRA, LEXI: Horváth Csenge; KAPRONCZAY TAMÁS: Blazsovszky Ákos; OLCSVAY NIMRÓD: Horváth Sebestyén Sándor; JOE, PORTAFŐNÖK: Chajnóczki Balázs

  Alkotók: Díszlettervező: Horesnyi Balázs Érdemes Művész; Jelmeztervező: Papp Janó;
Dramaturg: Szokolai Brigitta; Zenei vezető: Kéménczy Antal; Koreográfus: Horváth Ádám;
Súgó: Törőcsik Eszter; Ügyelő: Vecsei László; Rendezőasszisztens: Jámpa Krisztina;
Rendező: Hargitai Iván

Heltai önleleplező, zseniális humorral mutat görbe tükröt a képmutatás és az emberi játszmák elé. Adja át magát e vidám univerzumnak: nevessen velünk héttől tízig!
A családi nyaraló fiatal és idősebb házasok szerelmi légyottjának állandó helyszíne, egy famílián belül… Nincs is addig baj, amíg el nem vész a nyaralóban lévő titkos rejtekhely kulcsa. Na, innentől aztán jön az őrület-cunami… Pikáns kalandok, elrejtett szeretők és élethazugságok: ahogy kell.

Bemutató: 2024. február 17.
Az előadásra a 2023/24-es évadra szóló bérletét, és az útiköltséget 3200,- Ft/fő mindenki hozza magával.

Tájékoztatom, ha valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni. Ha valaki nem tud jönni, úgy pótlásában én is próbálok segíteni, a +36-30-337-3336 mobilszámon hívhatnak.

A bérlettulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!                      
Jászfényszaru, 2024. február 04.
Baráti üdvözlettel:

                                                                                    Tóth Tibor
                                                                                      szervező