febe fejlec lekerekitett

"Együtt-Egymásért-Mindenkiért”

 A FÉBE Színházbajárók Baráti csoportja Jászfényszaruról június 5-én (szerdán) 17 órakor Hatvanon át Gyöngyösről érkező autóbusszal indulunk Budapestre a József Attila Színházba, ahol az elmúlt évhez hasonlóan – a nagysikerű gálát láthatunk - Együtt-Egymásért-Mindenkiért” elnevezésű jótékonysági gálaestre.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén ismét honorárium nélkül vállalták szorult anyagi helyzetben lévő idős színészkollégáikért a fellépést a közreműködő művészek.

Az est során két felvonásban verssel, prózával, operett- és musical részletekkel, tánccal, zenével kedveskednek a közönségnek. A fellépők között szerepel Bodrogi Gyula, Esztergályos Cecília, Nemcsák Károly, Kubik Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Voith Ági, Hegedűs D. Géza, Sasvári Sándor, Császár Angéla és még sokan mások. A gála műsorvezetője Kökényessy Ágnes és Kautzky Armand lesz.

      I.    oszt. jegy 8.000,- Ft  4-5 sorban (22 db)
      II.   oszt. jegy 7.300,- Ft 11 sorban (10 db)
      III.  oszt. jegy 6.500,- Ft 14 sorban (14 db)

Foglaltam le jegyeket.
Az utóbusz költség 4.000 Ft/fő.
Jelentkezés azonnal, jegkésőbb április 28-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen vagy +36_30-337-3336 mobil számon.

Jászfényszaru, 2024. 04.19.

Tóth Tibor
szervező