febe fejlec lekerekitett

Kedves Színházbarát!

Tájékoztatjuk, hogy a FÉBE Színházbajárók Baráti Köre szervezésében 2024. június 5-én (szerda) 17 órakor (Gyöngyösről érkező autóbusszal) Jászfényszarun a városházától indulva a jobboldalon lévő helyi autóbuszmegállókban vesszük fel a színházbarátokat és Hatvanon át (Vadászkastély 17 óra 15 perckor) megy a csoport Budapestre József Attila Színházba (1134. Budapest, Váci út 63.) Együtt Egymásért Mindenkiért Jótékonysági gálaestre, az előadás 19 órakor kezdődik.

A Jászberény és Pusztamonostor színházjegy tulajdonosokat kérem Jászfényszaru Városházához jőjenek, a biztonságos parkolás itt biztosított.Az est során verssel, prózával, operett és musical részletekkel, tánccal, zenével, cirkuszi produkciókkal szórakoztatják a közönséget.

Műsorvezetők: Kökényessy Ági és Kautzky Armand

Fellépők: Auksz Éva, Berkes János, Bodrogi Gyula, Császár Angéla, Detre Annamária, Esztergályos Cecília, Hegedűs D. Géza, Heller Tamás, Kállay Bori, Koltai Róbert, Kubik Anna, Magyar Állami Népiegyüttes, Magyar Cirkusz és Varieté, Mészáros Árpád Zsolt, Nemcsák Károly, Peller Károly,
Sasvári Sándor, Szendy Szilvi, Szolnoki Tibor, Szűcs Nelli, Voith Ági, Zöld Csaba, Zsadon Andrea.

Az autóbusz költség: 4.000,- Ft/fő

A színházjegyeket az utóbuszon osztom ki, annak megfelelően ki milyen osztályú jegyet igényelt, itt lehet a jegyek árát is kifizetni aki még nem tette meg.  

Tájékoztatom, ha valamilyen oknál fogva az előadásra nem tud jönni, úgy köteles maga helyett más személyt szerezni, vagy az útiköltséget kifizetni.

A jegy tulajdonosoknak jó szórakozást kívánok!
                              

Jászfényszaru, 2024. május 29.

Baráti üdvözlettel:

                                                                                    Tóth Tibor

                                                                                     szervező