febe fejlec lekerekitett

Samsung adományozó levél átadása  A Samsung jövőképe és értékrendszere szerint tett ígérete, hogy nemzetközileg elismert piacvezető vállalatként felelősen jár el és hozzájárul egy jobb társadalom megteremtéséhez.
   A helyi közösség tagjaként a vállalati felelősség és kötelességtudat iránti elkötelezettség elmélyítésére törekszik. Sokat tesznek az oktatás fejlesztéséért, a tehetséges fiatalok támogatásáért. Termékadománynyiakkal folyamatosan támogatják a környékbeli oktatási intézményeket, 7 alkalommal rendezték meg a Samsung Tanulmányi Versenyt, melyen értékes nyereményekért mérhették össze tudásukat a régió legjobb diákjai. 2022-től egy közel 8 millió forint értékű eszközparkkal rendelkező tanműhelyt hoztak létre Jászfényszarun, a Rimóczi-kastélyban, a korábbi Samsung SMART School helyszínén.

   Az oktatás támogatása mellett kiemelt figyelmet szentelnek az egészségügyi és szociális intézmények támogatására is. A pandémia óta először, tavaly decemberben újra kezdték a  vállalati önkéntes munkákat, melyek révén segíthetik azon intézményeket melyeknek a legnagyobb szükségük van rá. Az egészségügyi és szociális intézmények lakói és látogatói számára adományozott készülékeik hozzájárulnak egy emelt szintű támogatás nyújtásához.  
   Idén ez nem csak az első adományozás számukra, de külön öröm, hogy 2019 óta első alkalommal rendezhetik meg átadó ünnepségünket, melyen fogadhatták vendégeiket a  meghívott intézményekből.
   2023 első adományozó ünnepségen összesen 19 intézménynek 29 db nagy képernyős prémium Samsung TV készüléket adott át Hyun Seok Son a Samsung Electronics Magyar ZRT elnöke.
   Az ünnepség június 1-jén 10 órakor Jászfényszarun, a Samsung Konferencia teremben került sor.
   A Samsung ajándékát az intézmények mindegyikében a legnagyobb megelégedéssel használják majd, reményeik szerint e készülékek nagy segítségre lesznek akár a  diákok, akár az intézményekben élők, tevékenykedők és oda látogatók mindennapi életében.
Tóth Tibor

1./ Fotó

Az elnök úr a Jászboldogházáról érkezett Mesevár Óvoda és Bölcsőde képviselőinek adja át az adományozó oklevelet.