febe fejlec lekerekitett

Jászok Egyesülete lógó1. A pályázat kiírója a Jászok Egyesülete (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és a Jászapátiak Baráti Egyesülete (JABE).
2. A pályázat nyitott minden amatőr fotós részére. A 16 éven aluli pályázók junior kategóriában pályázhatnak.
3. Témakörök: A) A Jászság természeti értékei; B) A Jászság épített és kulturális értékei
4. Pályázati témakörönként egy szerzőtől legfeljebb három fotó küldhető be, sorozat, képpár nem adható be. A felvételek telefonnal is készülhetnek. Drónfotókat nem kérünk.
5. A képeket teljes felbontásban JPEG formátumban kérjük beküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A pályázónak rendelkezni kell a képek nagyfelbontású (hosszabbik oldal legalább 3000 pixel) változatával, melyet a kiállításra kerülő alkotások esetében a pályázat szervezői bekérnek. Az elbírálás név nélkülisége miatt
kérjük, a képekre semmilyen logót, feliratot ne tegyenek!
6. Minden pályázó jelölje meg a témakört és adja meg nevét, életkorát, telefonszámát, e-mail címét.

7. A beérkezett és pályázati kiírásnak megfelelő képeket a kiíró közzéteszi a Jászok Egyesülete facebook oldalán.
8. A pályázónak garantálnia kell, hogy a beküldött fotók felett teljes körű szerzői és személyiségi jogokkal rendelkezik, s ha szükséges, a felmerülő kétségek esetén ezt igazolni is tudja. Az ezekből eredő esetleges vitákban a szervezők felelősséget nem vállalnak, a viták
minden következményét a pályázónak kell viselnie.
JABE lógóA pályázó hozzájárul, hogy fotói megjelenjenek a Jászok Egyesülete facebook oldalán.
9. Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, úgy nem kerülnek zsűrizésre.
10. A pályázaton résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a Jászok Egyesülete - az alkotó neve feltüntetésével, térítésmentesen - felhasználja a beküldött fotókat az egyesület facebook és az Instagram oldalán, esetlegesen kiadványban vagy kiállításon bemutassa azokat.
11. A zsűri döntése végleges, az ellen fellebbezéssel nem lehet élni.
12. A beküldött pályaművek közül témakörönként és kategóriánként három díjazottat választ ki a hozzáértő tagokból álló zsűri.
13. A Jászok Egyesülete facebook oldalára kikerülő képek közül a legtöbb kedvelést (lájkot) kapott fotó közönségdíjban részesül.
14. A Jászok Egyesülete facebook oldalára kikerülő képek megosztói, szavazói között sorsolással egy személy szintén közönségdíjban részesül.
Díjak témakörönként:
1. díj: 50.000 Ft; 2. díj: 30.000 Ft; 3. díj: 20.000 Ft   
Junior 1-3. díj: fotós ajándékok 30-20-10.000 Ft értékben.
Közönségdíjak: 20-20.000 Ft
A zsűritagok a Jászok Egyesülete tagjai: Pető István (Jászfényszaru), AFIAP, A-MAFOSZ, a gödöllői Duflex Fotográfiai Stúdió tagja, Nagy Tamás (Jászberény) fotográfus, az Álomgyár Fotóstúdió tulajdonosa, Puyau Dániel (Jászapáti) fotográfus, a PD PHOTO tulajdonosa.
A díjazott képeket, továbbá a pályázók képeiből a zsűri által kiválasztott további felvételeket kiállítjuk az idei Jász Világtalálkozón, Jászdózsán.
Határidők:
Beküldési határidő: 2023. március15
. Zsűrizés határideje: március 16-30.
Közönségszavazás: március 16-30. Eredményhirdetés és sorsolás május 15-ig.
Minden pályázónak jó munkát, eredményes pályázást kívánunk!
A kiírást közzétette: Tóth Tibor

Fotó: JE és JABE lógó